به گزارش ایسنا، محمدرضا لرنژاد، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان شخصیسازی درمان سرطان را یکی از بهترین راههای درمانی این بیماری دانست و گفت: حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد داروهای شیمی درمانی که برای بیماران تجویز میشود، مؤثر نبوده یا اگر مؤثر باشند، دارای عارضههای منفی زیادی هستند، به همین دلیل و با توجه به افزایش میزان مبتلایان به سرطان در ایران، باید به فکر بهینهسازی درمان سرطان در کشور باشیم.
وی با اشاره به روش شخصیسازی درمان سرطان در این شرکت، افزود: آنالیز بافت در روش شخصیسازی درمان، اهمیت زیادی دارد؛ از این رو ما به بخشی از بافت سرطانی که برای بررسی سطح سرطان برای پاتولوژیها فرستاده می شود، نیاز داریم تا بتوان آن را خارج از بدن تکثیر و داروهای موجود را بر روی بافت تست کنیم. با استفاده از این روش، متوجه میشویم که آیا فرد بیمار به شیمیدرمانی احتیاج دارد یا نه؟ اگر نیاز به شیمیدرمانی باشد، به چه نوع دارو و چه ترکیبی نیاز دارد؟ و آیا داروی تجویز شده با بدن فرد بیمار سازگاری دارد؟
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با تاکید بر اینکه در این زمینه ما هماکنون در حال کار کردن در دو زمینه پزشکی فرد محور هستیم، خاطر نشان کرد: یکی از پروژهها که یک طرح ملی نیز به حساب میآید، در زمینه شخصیسازی درمان سرطان معده با مقاومت دارویی است. سرطان معده متاسفانه بالاترین میزان بروز در کشور را دارد، بنابراین هدف اصلی خود در درمان شخصیشده را روی سرطان معده متمرکز کردیم که عوارض کمتری برای بیمار داشته باشد و اینکه بتواند در درمان، بهبودی تقریباً کاملتر و بهتری داشته باشد.
به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، لرنژاد ادامه داد: پروژه دیگر مربوط به یکی از بیماریهای اطفال است که به دلیل جهشهای ژنتیکی در کودکان به وجود میآید. در این بیماری کودکان با مشکلاتی در زمینه کانال تنظیمکننده غشای کلر بدن مواجه هستند. اگر این غشای کلر کمکار یا غیر فعال شود، مشکلات فراوانی برای فرد به وجود میآید. ما در تلاشیم برای نخستین بار در خاورمیانه درمان این بیماری را در کشور شخصیسازی کنیم، کاری که هماکنون در اروپا و آمریکا انجام میشود.
وی تاکید کرد: متاسفانه درمان این بیماریها بسیار گزاف و گران است و اگر این بیماران درمان نشوند، منجر به مرگ خواهد شد. همچنین داروهایی که برای این بیماران استفاده میشود، بسیار گرانقیمت است.
انتهای پیام