به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس پیام زینالعابدینی ـ دانشجوی دکتری تخصصی صنایع غذایی گرایش شیمی، در روزهای ۲۵ تا ۲۷ آبان از ساعت ۱۸ تا ۲۱ برپا میشود.
«فرآوردههای تخمیری»، «مایه کشت و آغازگرها»، «انواع باکتریهای اسید لاکتیک مصرفی در مایهها»، «فرآوردههای کشت داده شیر (کفیر، دوغ)»، «ماست (انواع ماست ـ عوامل موثر در کیفیت ماست ـ کنترل ـ شیمی، ترکیبات و استاندارد کردن شیر ماست ـ خط تولید ماست ـ کنترل ماست پاستوریزه و آزمایشات ـ ایرادات و نقایص ماست)»، «پنیر (ویژگیهای عمومی ـ طبقهبندی پنیر ـ شیمی و ترکیبات و استاندارد کردن شیر پنیر ـ تولید پنیر ـ آنزیمهای انعقادی ـ مکانیزم انعقاد ـ نقش استارترها ـ معرفی و نحوه تولید چند پنیر خاص)» و «آب پنیر (ویژگیها ـ انواع ـ ترکیب ـ فرآوری آب پنیر)» سرفصلهای این دوره است.
علاقهمندان برای شرکت در کارگاه تخصصی لبنیات و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شناسه @fatemehrp811 پیام دهند.
انتهای پیام