به گزارش ایسنا، بیانات مقام معظم رهبری در دیدار امروزشان با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی در صدر اخبار پرمخاطب قرار گرفت.
رهبر انقلاب با گلایه از برخی نخبگان که در ایران رشد میکنند اما ثمره این رشد را به خارج میبرند و برخی اوقات نیز با تبدیل شدن به پیچ و مهرههای دشمن ظرفیت خود را در اختیار آن قرار میدهند، افزودند: نخبه باید در کنار مردم خود بماند البته مهاجرت کردن و درس خواندن نخبه در دانشگاههای برتر اشکالی ندارد اما بعد از پایان تحصیلات به کشور برگردد و تواناییهای خود را برای پیشرفت کشور بهکارگیرد.
ایشان دانشگاه را از بزرگترین موانع سلطه استکبارخواندند و افزودند: قدرتهای گردنکلفت جهان برای سلطه بر دیگران و عقب نگه داشتن ملتها، از اسلحه، فریب و حتی علم استفاده میکنند بنابراین دانشگاهی که سطح علم کشور را بالا میبرد، در حقیقت مانع سلطه دشمن میشود.
حضرت آیت الله خامنهای در بخش دیگری از این دیدار تاکید کردند: نگذارید نخبه از دانشگاه مأیوس بشود، حالا حداقلش این است که بتواند در دانشگاه وارد بشود، جایگاهی پیدا کند. بعضیها سنگ نخبه را به سینه میزنند، مدام میگویند نخبهها، نخبهها، اما در عمل نخبه را مأیوس میکنند، ناامید میکنند، مانعتراشی میکنند.
درپی ناآرامی های اخیر در کشور و برخی مجادلات در فضای مجازی، نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در بخشی از تذکر شفاهی خود در جلسه علنی امروز مجلس تاکید کرد که قصد اسائه ادب به جایگاه علی دایی را نداشته است.
سید کاظم موسوی با بیان اینکه علی دایی اسطورهای بوده که در دوره هشتم مجلس بنده ایشان را به عنوان وزیر ورزش معرفی کرده بودم، تاکید کرد که هرگز به ساحت ایشان اسائه ادب نکردم و کاری به این کارها ندارم اما موضع من این بوده که افرادی که صاحب جایگاه اجتماعی هستند باید به آرامش و امنیت این انقلاب و کشور کمک کنند.
در کمیته ششم (کمیته حقوقی) مجمع عمومی سازمان ملل هم زهرا ارشادی سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک طی سخنانی به دولت های خارجی هشدار داد که در امور داخلی ایران دخالت نکنند.
دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینک های زیر بخوانید.
ایران کشورهای غربی را برای دامنزدن به ناآرامیها مسوول میداند
گزارش وزیر اطلاعات درباره پشتپرده اعتراضات داخلی و آشوبهای اخیر
بازدید گروهی از اعضای کمیسیون امورداخلی از زندان فشافویه و دیدار با بازداشتیهای اخیر
جزئیات آتش سوزی زندان اوین به روایت یک نماینده
اعتراض جوانان بر روی چشم ما جای دارد
دشمن به دنبال قرار دادن مردم در مقابل یکدیگر است
جوانان را به خوبی می فهمیم و نقد آنها را میپذیریم
نظام گفتمانی و مردم سالاری دینی سرلوحه امور کشور است
***
بررسی صلاحیت صولت مرتضوی برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی هم از دیگر موضوعات خبری امروز بود.
در این جلسه بعد از صحبتهای نمایندگان موافق و مخالف و دفاعیات وزیر پیشنهادی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۷۶ رای موافق، ۶۴ رای مخالف ، ۱۳ رای ممتنع و ۵ رای باطله از مجموع ۲۵۸ آرای ماخوذه به صولت مرتضوی گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعتماد کردند.
گزارش کامل ایسنا از بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی کار را می توانید در این لینک بخواد.
لازم به ذکر است پس از آنکه اخیرا دیوان عدالت اداری حکم انفصال موقت از خدمات دولتی برای سیدصولت مرتضوی صادر کرده بود، اکنون مشخص شده که دادگاه تجدیدنظر با صدور حکمی جدید، وی را از این محکومیت تبرئه کرده است و عملا مرتضوی برای معرفی شدن به مجلس برای تصدی پست وزارت رفاه مشکل قضایی ندارد.
خبرگزاری رویترز با استناد به اظهارات دیپلماتهای غربی گزارش داده که پس از آنکه کییف مسکو را به استفاده از پهپادهای ساخت ایران علیه اهداف غیرنظامی متهم کرد، آمریکا، انگلیس و فرانسه قرار است امروز در یک نشست غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل، ادعای انتقال تسلیحات از سوی ایران به روسیه را بررسی کنند.
وزیر امور خارجه کشورمان هم از اضافه شدن حداقل ۴ نهاد و ۱۵ مقام غربی به لیست سیاه تروریستی و تحریمی ایران تا ساعاتی دیگر خبر داد.
حسین امیرعبداللهیان در حاشیه بازدید از خانه بیماران پروانهای با اعلام این خبر گفت: تا ساعاتی دیگر حداقل ۴ نهاد و ۱۵ مقام غربی که در موضوع تحریمها و تشویق خشونت و افراطیگری در وقایع اخیر ایران نقش داشتهاند به لیست سیاه تروریستی و تحریمی ایران اضافه خواهند شد و به زودی جزئیات این موضوع از سوی وزارت خارجه اعلام خواهد شد.
گزارش ایسنا با موضوع بررسی نسبت شاهد ۱۳۶ و قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل از خبرهای پربازدید بامداد امروز است.
بر اساس این گزارش، یک سال است که محدودیتهای تسلیحاتی ایران طبق قطعنامه ۲۲۳۱ برداشته است و در این مدت ایران تعاملات بسیاری در حوزههای مختلف تسلیحاتی با کشورها داشته است. بر اساس اظهارات رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا "۲۲ کشور جهان تقاضای خرید هواپیمای بدون سرنشین از ایران دارند." از این رو هیاهوی آمریکا و اروپا بر سر اینکه چرا پهپادهای ایرانی در جنگ روسیه و اوکراین استفاده میشود پرسشی بیاساس است. اینکه کشورهای خریدار در چه شرایطی و با چه هدفی از تسلیحات خریداری شدهشان استفاده میکنند، امری در حوزه اختیار آن کشور است.
* گزارش کامل ایسنا از جلسه علنی امروز (چهارشنبه) بیست و هفتم مهر ماه ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی را می توانید اینجا بخوانید.
*همچنین گزارش کامل ایسنا از گفتوگوهای خبرنگاران با اعضای هیات وزیران در حاشیه جلسه هیات دولت را نیز می توانید در این لینک دنبال کنید.
انتهای پیام