فرزانه شمشیرگران در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: شاید بسیاری از افراد ندانند که گوشت مرغ و بوقلمون را قبل از پخت و پز نباید بشویند چراکه این کار میتواند باعث پراکنده شدن ذرات آلوده و ایجاد مسمومیت غذایی شود.
وی افزود: گوشت خام مرغ و بوقلمون حاوی باکتریهایی از جمله کامپیلوباکتر و یا سالمونلا و کلستردیوم پرفرینجنز است که در حین شست و شو میتواند از طریق قطرات آب سایر وسایل آشپزخانه و مواد غذایی اطراف را آلوده کند.
این داروساز ادامه داد: این باکتریها میتوانند باعث مسمومیت غذایی از جمله دل درد، تهوع و اسهال و سایر علائم ناخوشایندی شود که با پرهیز از شستن و پخش کردن آلودگی داخل مرغ و بوقلمون خام به راحتی قابل پیشگیری است، البته باید گفته شود که در طی فرآیند پخت و پز در گرما این باکتریها به راحتی از بین میروند.
شمشیرگران با بیان اینکه همین نکات کوچک میتواند در جلوگیری از انتقال بیماری موثر باشد، یادآور شد: با رعایت این موارد میتوان از بیماریها جلوگیری کرد و مانع انتشار باکتریها در محیط خانه و سپس ورود به بدن انسان میشود.
انتهای پیام