به گزارش ایسنا به نقل از مای گیلا، برنج طارم و برنج هاشمی دو برند پرطرفدار برنج کشور هستند. برنج طارم و هاشمی در بهترین مزارع برنج در استانهای شمالی نظیر مازندران و گیلان کشت میشوند و پس از برداشت و بستهبندی به فروش میرسند. شاید هنگام انتخاب برنج این سؤال برایتان پیش بیاید که برنج طارم یا هاشمی؟ کدام بهتر است؟!
قبل از پاسخ دادن به این سؤال در ادامه به معرفی جداگانه هرکدام خواهیم پرداخت.
برنج هاشمی
برنج هاشمی برای اولین بار توسط آقای یوسف هاشمی در استان گیلان و روستای چاپارخانه کشت شد.
برنج هاشمی پس از پخت به دلیل مرغوبیت و کیفیت بالا قد کشیده و طعم و عطری عالی خواهد داشت. همچنین این برنج در برابر بسیاری از آفتهای گیاهی و جانوری مقاومت بالایی دارد.
برنج هاشمی ساقه نازکی دارد، به همین علت آفتهای مختلفی همانند کرمهای ساقه خوار نمیتوانند در آن رشد و فعالیت کنند؛ لذا نیاز به سمپاشی کمی دارد و به برنجی ارگانیک و سالم معروف است. به همین دلایل خرید برنج هاشمی تقاضای زیادی دارد.
این برنج عطری در بازار عرضه میشود و شامل ۲ مدل سرد و گرم است که فرق چندانی با هم ندارند و بیشترین تفاوت آنها این است که نوع گرم آن کربوهیدرات بیشتری (چاقکنندهتر) دارد.
در مورد رنگ برنج هاشمی باید بگوییم که رنگ آن مایل به استخوانی است و رنگ مطلوبی دارد. در مقابل برنج طارم کمی سفیدتر است. در واقع همانطور که ذکر شد در پاسخ به سوال "برنج طارم یا هاشمی" و اینکه کدام بهتر بهتر است؟! باید بگوییم که این دو برنج مرغوب تفاوت زیادی از نظر رنگ، عطر و حتی قیمت ندارند. اما مهمترین نکتهای که باید بدانید این است که برنجهای کشت دوم چه هاشمی چه طارم ارزانتر هستند.
بهخاطر داشته باشید که بهترینهای برنج در شهرهای فریدونکنار و آستانه اشرفیه کشت میشوند.
برنج طارم
طارم یک برنج خوش عطر و با کیفیت ایرانی است و مانند برنج هاشمی جزو بهترینها به شمار میآید. این برنج برای اولین بار در شهر طارم استان زنجان کاشته شد اما امروزه برنج معطر طارم یکی از اصیلترین نژادهای برنج ایرانی است که در برخی از شهرهای مازندران، زنجان و گیلان کشت میشود. اگر قصد خرید برنج ایرانی را دارید بدون شک یکی از بهترین گزینهها انتخاب برنج طارم است.
استانهای شمال کشور به دلیل نزدیکی به دریای خزر دارای اقلیم بسیار مناسبی برای کاشت برنج هستند و خاک و بستر خیلی خوبی برای کشت برنج طارم دارند.
طارم دارای دانههای بلند و کشیده است و رنگ آن متمایل به سفید کرم است. مهمترین نکته پس از پخت این برنج ری بسیار خوب آن است. این برنج از نظر کمی (اندازه) ضعیف است و از نوع کم محصول به شمار میرود؛ یعنی در واحد هکتار نسبت به بقیه برنج ها محصول کمتری میدهد، اما کیفیت آن بالا است، به همین دلیل کشاورزان تمایلی به کاشت برنج طارم ندارند.
برنج هاشمی بهتره یا طارم
تفاوت این دو برنج این است که برنج طارم پس از پخت تا حدودی ظاهری مجلسیتر، خشکتر و سفتتر دارد اما برنج هاشمی اغلب چربتر و نرمتر به نظر میرسد.
اما اگر قصد خرید برنجی کاملاً ارگانیک را دارید که از آفات و سم پاشیهای مختلف به دور باشد باید برنج هاشمی را انتخاب نمایید. علاوه بر این، این برنج گزینه مناسبی برای استفاده در مجالس، تالارها و رستورانها است. البته اگر ظاهر برنج مد نظرتان است باید برنج طارم را انتخاب نمایید. این انتخاب به سلیقه شما بستگی دارد و در هر صورتی هیچ تفاوتی بین این دو برنج وجود ندارد.
یکی از روشهایی که میتوانید با آن متوجه شوید که برنج هاشمی بهتره یا طارم، انتخاب یک مشت از هر برنج است. یک مشت از هر کدام از برنجها را روی دستتان بریزید تا متوجه سنگینی هر کدام شوید. در نتیجه احساس میکنید برنج هاشمی سنگینتر است؛ چرا که همانطور که قبلاً ذکر شد این برنج نشاسته و کربوهیدرات بیشتری دارد.
اما در انتها انتخاب بین این دو به سلیقه خریدار و مشتری برمیگردد. برنج هاشمی و طارم هر دو جزو مرغوبترین برنجهای ایرانی هستند. از نگاه مشتریان و خریداران هم فرق چندانی ندارند؛ چراکه هر دو برنج جزء پرفروشترین و خوشخوراکترین برنجهای ایرانی محسوب میشوند.
بهصورت خلاصه باید بگوییم که اگر قصد خرید برنج معطر خاص و سفید برای مجالس را دارید بهترین گزینه برای شما برنج طارم است. اما اگر به دنبال برنجی هستید که نرم و خوش پخت باشد برنج هاشمی را خریداری کنید. وب سایت مای گیلا به عنوان یکی از فروشگاههای بزرگ در زمینه فروش انواع برنج ایرانی و محصولات ارگانیک شمال کشور با تضمین کیفیت محصولات میتواند خیال شما را از یک خرید عالی راحت کند.
انتهای رپرتاژ آگهی