پرویز محمدنژاد در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه طی هفته های اخیر طرح های مهمی در مجلس مطرح شده است، اظهار کرد: یکی از این طرح ها تبدیل وضعیت مجموعه شرکت ها و پیمانی ها و حجمی ها بوده که تاکنون عدد ۷۰۰ هزار نفر به کمیسیون ها اعلام شده و قطعا بیشتر می شود.
وی تبدیل وضعیت را یک مطالبه عمومی دانست و افزود: این مطالبه سال های سال مطرح بوده و لذا مجلس پای کار آمده و طرح کلی رای آورده، اما برای بازنگری و رفع ابهامات به کمیسیون های مربوطه بازگشت داده شده است.
نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی از دیگر دغدغه های مردم را افزایش مالیات یا به عبارتی در هم ریختگی نظام مالیاتی در وصول مطالبات دانست و خاطرنشان کرد: هم در شهرستان و هم در استان وضعیت امور مالیاتی را پیگیری کردیم و اتحادیه های اصناف را پای کار آوردیم تا با امور مالیاتی به توافق برسند.
محمدنژاد با بیان اینکه بسیاری از تراکنش ها در صنوف مشکوک یا غیر مالیاتی هستند، گفت: برخی از تراکنش ها اصلا خرید و فروش نیست، بلکه از پوز جهت انتقال پول از یک حساب به حساب دیگر استفاده شده، اما به عنوان درآمد محسوب شده و مالیاتی به آن تعلق گرفته است.
وی با اشاره به ساماندهی بخشی از این تراکنش ها، اضافه کرد: ۹۰ درصد تراکنش ها قابل حل بوده و حدود ۱۰ درصد مشکوک است که عددهای بالایی را برای مودیان ثبت کرده لذا با همکاری وزیر اقتصاد و دارایی و توافق اتحادیه ها و ادارات امور مالیاتی ساماندهی را آغاز کردیم.
نماینده لنگرود در مجلس با بیان اینکه قانون مالیات در سال ۹۴ مصوب شده اما دولت وقت آن را اجرایی نکرده، متذکر شد: دولت فکر می کرد این مالیات در نظام اجتماعی مشکل ساز می شود و لذا به آن عمل نکرد، اما دولت سیزدهم اجرای قانون مالیات را در دستور کار قرار داده و منفعت طلبی ندارد، بلکه به دنبال سیستمی کردن حوزه مالیات است، زیرا نظام مالیاتی کشور باید شفاف و ساماندهی شود و همگان بدانند چگونه باید مالیات پرداخت کنند.
وی در ادامه کشاورزی و گردشگری را دو مزیت نسبی گیلان دانست و اضافه کرد: در شهرستان لنگرود چند طرح اولویتدار از جمله کنارگذر، بیمارستان تامین اجتماعی و بندر چمخاله را در دستور کار داریم.
محمدنژاد، بندرچمخاله را یکی از طرح های زیرساختی شهرستان دانست و ادامه داد: این طرح در سه فاز تعریف شده و تنها بندر گردشگری شمال کشور محسوب می شود.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی بندر چمخاله با شیب تندی پیش می رود و ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مجموعه پل(۳۵۷ متر) و دریاچه آرام دارد، خاطرنشان کرد: به زودی شاهد رشد دو برابری عملیات اجرایی خواهیم بود و قرار شده تا شهریور ۱۴۰۲ به اتمام برسد؛ اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومانی برای این بندر برآورد شده و هرچه زودتر کار را تمام کنیم از نظر مالی کم هزینه تر خواهد بود.
نماینده لنگرود در مجلس، همچنین از راه اندازی ۱۸ ایستگاه پمپاژ مازاد در شهرستان خبر داد و بیان کرد: از سال آینده در حوزه آب زراعی شهرستان مشکل نخواهیم داشت.
انتهای پیام