افزایش مصرف گیاهان دارویی در گیلان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید و مصرف گیاهان دارویی در استان افزایش یافته است.

منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه شاهد افزایش تولید گیاهان دارویی در استان هستیم، اظهار کرد: بازار خوب این محصولات موجب شده است که افراد بیشتری هر روز متقاضی فعالیت در این زمینه باشند.

وی افزود: سالانه ۱۲۰۰ تن گیاهان دارویی خشک در استان تولید می شود و علاوه بر بازارهای استان در بازارهای دیگر استان‌های کشور به فروش می‌رسد.

پارسافر خاطرنشان کرد: قیمت خوب فروش این محصول موجب شده است که هر روز بازارهای متقاضی نیز برای خرید و فروش گیاهان دارویی گسترش یابد.

وی تصریح کرد: گل‌گاوزبان از اصلی‌ترین گیاهان دارویی گیلان محسوب می‌شود و استان ما رتبه اول تولید گل گاوزبان را در کشور دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: به دلیل تنوع گیاهان در استان گیلان انواع گیاهان دارویی تولید می‌شود و مردم نیز استقبال بیشتری نسبت به نوشیدن دمنوش‌ها پیدا کرده اند.

وی افزود:  اغلب گیلان دارویی به صورت خودرو در فضای باز می‌رویند و برداشت آنها توسط بهره‌برداران که اغلب کشاورز هم هستند، انجام می‌شود.

پارسافر ادامه داد: بنا داریم توسعه کشت گیاه استویا را در استان نیز داشته باشیم. استویا گیاهی شیرین تر از قند است و اخیرا حتی در تهیه گز و شیرینی های سنتی از ان استفاده می‌شود.

پارسافر ادامه داد: توسعه کشت گیاهان دارویی در اراضی شیب‌دار در دستور کار است و به خصوص توسعه کشت گل محمدی نیز انجام شده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال برای توسعه گل محمدی که از گیاهان دارویی بازار گیلان است ۲۵ هزار اصله نهال گل محمدی توزیع شده است.

وی خاطر نشان کرد: شهرستان‌های رودسر، املش، سیاهکل، رودبار، شفت، فومن، ماسال و تالش از مناطقی هستند که توسعه گل محمدی در آنها در حال انجام است.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401031007111
  • خبرنگار :