معرفی قهوه نوش‌آباد در هتل کریاس

ایونت قهوه ۲۰۰ ساله انوشه در هتل کریاس اصفهان برگزار می‌شود.


 مهسا حبیبی، برگزار کننده این رویداد با اشاره به تاریخچه این نوع خاص قهوه گفت: قهوه انوشه با نام نوش‌آباد در کاشان به ثبت رسیده و طرفداران بسیاری داد.  

او ادامه داد: این قهوه از دوران قاجار رواج داشته و در مراسم‌های عروسی و عزاداری استفاده می‌شده است. مواد قهوه انوشه و نوع آماده‌سازی آن با قهوه‌های دیگر متفاوت است. قهوه انوشه در فرآیندی حدودا هفت ساعته پخته می‌شود، اما طی سال‌ها این قهوه به علت هزینه زیاد و زمان پخت طولانی منسوخ شده و مردم گاهی برای پذیرایی در مراسم‌های عزاداری از آن استفاده می‌کردند.  

حبیبی اضافه کرد: در سال ۸۵ در ورودی شهر زیرزمینی نوش آباد کافه‌ای راه‌اندازی شد و طبخ و سرو این قهوه را آغاز کرد که با استقبال مردم و گردشگران مواجه شد و  سال ۹۷ این قهوه به علت تاریخچه و شیوه طبخ خاص به ثبت ملی رسید.

او با اشاره برگزاری این رویداد که با محوریت معرفی این قهوه تاریخی است، گفت: ایونت قهوه انوشه روز سه شنبه ۳۰ فروردین با حضور امیر حسین کاشی، احیاکننده قهوه انوشه در هتل کریاس اصفهان برگزار و  طی آن نحوه طبخ این قهوه و توضیحات مربوط به آن به علاقه‌مندان آموزش داده می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۹:۴۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401012816876
  • خبرنگار :