سید جلال موسوی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه طی چند سال گذشته چندین مجتمع تولید نان در این استان راه اندازی شد، اظهار کرد: اما این مجتمع ها به خاطر عدم حمایت تعطیل شدند.
وی گفت: باید مکان هایی همچون سوپرمارکتی ها از مجتمع های تولید نان، حمایت های لازم را انجام و از آن ها خرید نان می کردند و از سوی دیگر دانشگاه علوم پزشکی نیز نظارت های لازم را بر روی نانی که در آنجا به فروش می رسید انجام می داد که این محقق نشد.
موسوی افزود: در واقع سوپر مارکتی ها برای اینکه سود بیشتری داشته باشند، نان مورد نیاز خود برای فروش را از نانوایی ها که با قیمت کمتر بود خریداری می کردند و از سوی دیگر نانوایی ها نیز برای اینکه تمامی نان پخت شده آن ها به فروش برسد، قسمتی از آن را به سوپرمارکتی می فروختند.
وی ادامه داد: اگر قرار بر این باشد که دوباره مجتمع تولید نان در این استان راه اندازی شود باید جلوی خرید نان سوپرمارکتی ها از نانوایی ها جلوگیری شود و دانشگاه علوم پزشکی و غذا و دارو نیز بر روی آن نظارت ها لازم را داشته باشند.
این مقام مسئول در ادامه در پاسخ به این سوال که گفته شده علت کمبود نان در برخی از ساعات خراسان شمالی به علت فروش نان به سوپرمارکتی ها است، گفت: این موضوع درست نیست و کمبود نانی در این استان وجود ندارد.
وی افزود: با فرارسیدن ماه مبارک رمضان تعدادی از مردم خرید نان را به زمان نزدیک افطار موکول می کنند که این امر موجب می شود تا صف های نانوایی شلوغ شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی ادامه داد: در زمان های نزدیک ظهر که نانوا نان را پخت کرده و مشتری برای فروش آن وجود ندارد، مجبور می شود تا به سوپرمارکتی ها بفروشد و در این رابطه باید شهروندان زمان خرید نان را مدیریت کنند.
انتهای پیام