چند توصیه برای مصرف و نگهداری مکمل‌های غذایی

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص زمان مصرف و محل مناسب نگهداری مکمل‌های غذایی توضیحاتی ارائه داد.

دکتر آناهیتا منصوری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بهترین زمان برای مصرف انواع مکمل‌های تغذیه‌ای اظهار کرد: بهتر است مکمل‌های آهن، روی، سلنیوم، مس، گلوکزآمین، رویال ژلی، کورکومین (زردچوبه)، جینجیر (زنجبیل)، سینامون (دارچین)، سویا و جنسینگ در روز و قبل از وعده غذایی مصرف شوند.

وی افزود: انواع ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، مولتی ویتامین‌ها، ویتامین E، مخمر آبجو، کوآنزیم Q، ید و منگز نیز باید در روز و بعد از وعده غذای مصرف شوند.

این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: بهتر است ویتامین D، ویتامین A، ویتامینK، کلسیم، منیزیم، کروم و امگا ۳ شب و بعد از وعده غذایی مصرف شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: البته اگر متخصص تغذیه نحوه مصرف این مکمل‌ها را به گونه دیگری تعیین کند به دلایل دیگری از جمله عدم تداخل جذب مکمل‌ها است و باید بر اساس گفته‌های وی مکمل‌ها مصرف شوند.

وی با اشاره به نحوه و محل مناسب نگهداری مکمل‌های غذایی بیان کرد: انسان‌ها در بیشتر دوران زندگی از مکمل‌های غذایی استفاده می‌کنند و گاهی با مصرف‌شان اثر دلخواه را نمی‌بینند یا شاهد تغییر رنگ آن‌ها هستند که شاید علت این مساله نگهدای مکمل‌ها در محل نامناسب باشد.  

منصوری افزود: محل مناسب برای نگهداری مکمل‌های غذایی جایی است که در معرض نور خورشید و همچنین مرطوب و گرم نباشد.

منصوری گفت: نیازی به نگهداری مکمل‌ها در یخچال نیست. البته آشپزخانه نیز به دلیل اینکه معمولا گرم و مرطوب است جای مناسبی برای نگهداری مکمل‌ها نیست بنابراین بهترین محل برای نگهداری مکمل‌های غذایی، اتاق خواب یا دفتر کار است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ دی ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400102720008
  • خبرنگار : 50225