سید عیسی سهرابی در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسهساز که همزمان با سراسر کشور در سالن جلسات استانداری لرستان، بهصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: خیرین مظهر عشق، دوستی، محبت و میهنپرستی هستند و بسیاری از کارها را در حوزه سلامت، امنیت، بهداشت و آموزشوپرورش ممکن کرد.
وی اضافه کرد: به وجود خیرین در لرستان افتخار میکنیم و احترام به خیرین احترام به نیکاندیشی، نو دوستی و میهنپرستی است.
سرپرست آموزشوپرورش لرستان با بیان اینکه در چهار حوزه هیچوقت توسعه اتفاق نمیافتد، گفت: این چهار تحول شامل فرهنگی، ابزار، فناوری و مدیریت است که در بستر ثبات رخ میدهد.
سهرابی با بیان اینکه تا در فرهنگ یک جامعه تحول ایجاد نشود توسعه رخ نمیدهد، افزود: جایی که در آن تحول رخ میدهد آموزشوپرورش است و محل تحقق تحول مدرسه است.
وی خاطرنشان کرد: آموزش گران بوده و همسنگ با امنیت و سلامت است.
این مسئول با بیان اینکه بودجه عمومی کشور ۸۴۱ هزار میلیارد تومان است، افزود: این در حالی است که سهم وزارت آموزشوپرورش از این بودجه ۱۱۲ هزار میلیارد تومان است و این کافی نیست.
سهرابی گفت: در آموزشوپرورش لرستان بیش از ۲ هزار میلیارد تومان حقوق پرداخت شده درحالیکه بودجه عمومی لارستان ۱۷۳۲ میلیارد تومان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از کارهای مهم برای فرهنگسازی در آموزشوپرورش موضوع نیکوکاری است و خیرین تجارتی میکنند در آن هیچ کسادی و شکستی وجود ندارد.
سهرابی بر ارتقاء سطح مشارکتها از مشارکتپذیری به مشارکتجویی تأکید کرد.
انتهای پیام