بهبود زندگی؛ چطور به زندگی بهتری با همسرم برسم

در تعریف رابطه عاشقانه باید گفت، رابطه عاشقانه عبارت است از احساس همسویی و صمیمیت بین دو نفر که فراتر از جذابیت فیزیکی، تفریح با هم، مکالمات سطحی یا حتی شباهت‌های فکری است. در عوض، هر دو طرف احساس می‌کنند که در سطح عمیق‌تری از ارتباط روحی ارتباط برقرار کرده‌اند و از برقراری این ارتباط عمیق احساس امنیت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام موسسه بارسا، درست مانند کودکان، بزرگسالان نیز باید به یک فرد دیگر دلبستگی ایمن داشته باشند. این بدان معنی است که برای ما مهم است بدانیم که شخصی به طور مداوم به خصوص در زمان نیازهای جسمی یا احساسی در دسترس ما خواهد بود.
 این نوع ارتباط بافت عاطفی رابطه را بوجود می‌آورد و احساس امنیت ضروری را ایجاد می‌کند که پایه‌ای برای شکوفایی واقعی است. به عنوان یک انسان، نیاز به رابطه عاشقانه و عاطفی با بقای ما ارتباط دارد. این به ما کمک می‌کند تا احساس تعلق بیشتری داشته باشیم و رفاه عمومی را نیز تسهیل می‌نماید.
می‌دانید که وقتی به نیازهای همسر خود توجه می‌کنید و همسر شما نیز به نیازهای شما اهمیت می‌دهد، با او رابطه عاطفی و عاشقانه برقرار می‌کنید. وقتی با کسی رابطه عاشقانه داشته باشید، شما می‌خواهید که با او خوشبخت شوید. برآوردن خواسته فرد بخش مهمی از شاد بودن شماست. بنابراین، رابطه عاشقانه با شخصی به طور طبیعی باعث می‌شود که شما بخواهید به چیزهایی که او می‌خواهد در زندگی برسد.
در رابطه عاشقانه با همسر ، هنگامی که ارزشها، اعتقادات و رویاهای خود را با یکدیگر در میان می‌گذارید تا بتوانید از یکدیگر حمایت کنید، این سوالات مهم را از خود بپرسید: آیا آزادانه با او صحبت می‌کنید؟ آیا مسائلی وجود دارد که شما را از گفتگو باز دارد؟ 
هنگامی که همسر شما با مشکلات یا نگرانی‌هایی به سراغ شما می‌آید، فضایی را برای او ایجاد می‌کنید تا بتواند آن‌ها را با شما در میان بگذارد. با توقف فعالیت یا کنار گذاشتن تلفن همراه، توجه شما کاملا به سمت همسرتان می‌رود. در زمانی که شما به کمک احتیاج دارید نیز همین امر صادق است. گوش دادن فعال به طرف مقابل یک رابطه عاشقانه و عاطفی سالم و واقعی را نشان می‌دهد. گوش دادن فعال شامل حضور و توجه کامل به شخص صحبت کننده و همچنین نشان دادن این است که از طریق تماس چشمی و تکان دادن سر به او گوش می‌دهید و در حال توجه به او هستید.

۴ راه کارآمد برای بهبود روابط عاشقانه

تقویت صمیمیت عاطفی و عاشقانه یک تمرین مداوم است و تسلط بر آن، مانند بسیاری از موارد، ممکن است مدتی طول بکشد. با این حال، چند روش ساده اما کارآمد وجود دارد که می‌توانید برای بهبود رابطه عاشقانه با همسر خود انجام دهید.
۱. آنچه را که از یک رابطه عاشقانه می‌خواهید تعریف کنید.
شروع به شناسایی نیازهای خود در مورد روابط عاشقانه و عاطفی و تعیین اهداف رابطه خود کنید. چه چیزی می‌خواهید در رابطه انجام بدهید و چه چیزی را می‌خواهید از مشارکت با همسر خود بدست آورید؟ وقتی نسبت به خواسته‌های خود محکم برخورد می‌کنید، می‌توانید به طور واقعی به الگوهای رفتاری خود نگاه کنید تا ببینید آیا آن‌ها به جستجوی شما برای عشق پایدار کمک می‌کنند یا به شما آسیب می‌رسانند و در صورت لزوم برای ایجاد تغییرات گام بردارید.
۲. در روابط خود به تفاوت‌های شخصیتی یکدیگر احترام بگذارید.
اگر درون گرا هستید، می‌دانید که لزوماً فرد خجالتی نیستید، بلکه از صحبت‌های کوتاه و کوچک بیزارید و از فعالیت‌های بی‌فکر لذت نمی‌برید. شما بیشتر از دیگران در مورد نحوه گذراندن اوقات خود و افرادی که با آنها وقت می‌گذرانید دقت می‌کنید و این خوب است. ممکن است شما به دنبال افراد درون گرا برای برقراری روابط عاشقانه باشید، اما اگر خود را با یک فرد برون گرا درگیر می‌کنید، همانطور که اغلب نیز اتفاق می‌افتد، تفاوت‌های خود را بشناسید و به آن‌ها احترام بگذارید و از آن‌ها به نفع خود استفاده کنید.
۳. مثبت بودن در روابط عاشقانه را تمرین کنید.
تحقیقات نشان می‌دهد که شادترین زوج‌ها در روابط خود پنج برابر بیشتر از روابط منفی، رابطه مثبت دارند. ممکن است تلاش برای جبران یک تجربه منفی با یک تجربه مثبت کافی نباشد، شاید به این دلیل که تأثیر رفتار منفی اغلب بسیار قوی‌تر و عمیق‌تر از تجربه مثبت است. در هر فرصتی، از همسر خود حمایت کنید، از او قدردانی کنید، کوچکترین خطاها را ببخشید، با اشتیاق پاسخ دهید و برنامه ریزی کنید تا در راه‌های جدید، چالش برانگیز و جذاب وقت بگذرانید. این سرمایه گذاری‌ها در تفکر و رفتار مثبت به ایجاد رضایت بیشتر از روابط کمک می‌کنند و می‌توانند در مواقعی که در آینده با مشکلات اجتناب ناپذیر، درگیری‌ها و اوقات سخت روبرو می‌شوید، به شما کمک بسیاری کنند. 
۴. با همسر خود شروع به صحبت کنید.
اینکه چگونه طرفین روابط عاطفی با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند، تعیین می‌کند که آیا مشکلات حل می‌شوند یا نه و کیفیت رابطه حفظ می‌شود. برخی از مشکلات، به ویژه مسائل جزئی، به بهترین نحو با یک رویکرد مشارکتی و محبت آمیز حل می‌شود که هیچ کس را در حالت دفاعی قرار نمی‌دهد. مشکلات جدی ممکن است به طور مستقیم‌تر مورد بررسی قرار گیرند، اما این رویکرد تنها زمانی مفید است که هر دو طرف در رابطه خود به اندازه کافی محرم همدیگر باشند و به یکدیگر مطمئن باشند و به شیوه‌های سازنده پاسخ دهند. هنگامی که یکی یا هر دو همسر فاقد آن نوع اعتماد به نفس هستند، یک رویکرد انتقادی یا تحقیرآمیز می‌تواند آسیب بیشتری به روابط عاشقانه وارد کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • سه‌شنبه/ ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400051913947
  • خبرنگار : 30054