از دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی چه خبر؟

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی گفت:شورای عالی دانشنامه استانی دفاع مقدس با حضور اساتید دانشگاه‌ها و پیشکسوتان دفاع مقدس تشکیل شده که ریاست آن بر عهده فرمانده سپاه روح الله است.

به گزارش ایسنا،   سرهنگ غلامرضا کریمی که در نشست دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی  سخن می گفت بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی جلوگیری از تحریف و فراموشی دفاع مقدس است استان مرکزی از سال های گذشته برای این مسئله برنامه‌ریزی‌های جدی انجام داده است. از ۶ سال گذشته با تشکیل ستاد پیشینه رزم استان مرکزی بازخوانی و تبیین نقش استان مرکزی در دفاع مقدس آغاز شد و بسیاری از علاقمندان با توجه به علاقمندی و دغدغه‌ای که داشتند در این ستاد مشغول شدند.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی یادآور شد: با تشکیل ستاد کنگره شهدای استان مرکزی فعالیت در راستای بازخوانی و تبیین نقش استان در دفاع مقدس شکل جدیدی به خود گرفت و کار به شکل ویژه‌ای دنبال شد که بیش از ۱۸ اجلاسیه تخصصی و یک هزار برنامه فرهنگی در راستای کنگره در سال ۹۸ برگزار شد. در سال گذشته با تشکیل ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس فعالیت ها با محوریت کنگره شهدا ادامه پیدا کرد و استان مرکزی توانست بیش از ۵ هزار برنامه در این راستا برگزار کند.

کریمی با بیان اینکه در سالجاری برنامه های مرتبط با دفاع مقدس در دو بعد تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس و ستاد گرامیداشت مناسبت های دفاع مقدس و مقاومت دنبال می شود، خاطرنشان کرد: در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان پیشرفت‌های بسیار خوبی انجام شده که تهیه بیش از ۶۲۵ مدخل تنها بخشی از اقدامات است.

وی گفت: نقش کلیه اقشار، نهادها، اماکن، دستگاه‌ها و گروه‌های مردمی در دانشنامه دفاع مقدس به طور ویژه بررسی می‌شود که در این راستا سلسله جلسات تخصصی با دستگاه ها و گروه‌های زیادی برگزار شده است.  شورای عالی دانشنامه استانی دفاع مقدس با حضور اساتید دانشگاه‌ها و پیشکسوتان دفاع مقدس تشکیل شده که ریاست آن بر عهده فرمانده سپاه روح الله است.همچنین پنج کمیته تخصصی شهدا و اشخاص، جغرافیا، فرهنگی، اجتماعی و نظامی تشکیل شده که در راستای نظارت بر محتوای کمیته ها سه کارگروه نطارت تشکیل شده است.

کریمی خاطرنشان کرد: کارگروه‌های نظارت در بخش‌های محتوایی، علمی و ادبی فعالیت می‌کنند که در بخش محتوایی برای جلوگیری از تحریف، در بخش علمی برای ساختار دایرة المعارفی و برای اقدامات ویراستاری کارگروه ادبی مشغول به فعالیت هستند. جلسات دانشنامه دفاع مقدس به طور منظم در هفته برگزار می شود و انتظار داریم با مشارکت و یاری دستگاه‌های فرهنگی و خصوصا رسانه‌ها بتوانیم در راستای تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس موفق عمل کنیم و بار دیگر افتخاری دیگر برای استان مرکزی که مرکز شهادت محسوب می‌شود به ثبت برسانیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1400022215741
  • خبرنگار : 71451