اعضای سابق هیات امنای تامین اجتماعی از مدیران سازمان تامین اجتماعی خواستند تا در خصوص اخبار منتشره مبنی بر اختصاص پاداش چند ده میلیون تومانی به اعضای هیات امنای این سازمان شفافسازی کنند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدمحمد یاراحمدیان - رییس هیات مدیره مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور - و عضو سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی در نشستی اظهار کرد: از دادستانی در مقام مدعی العموم و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اتنظار میرود برای جلوگیری از تشویش اذهان عمومی و جامعه 38 میلیون نفری مخاطبین و ذینفعان صندوق تامین اجتماعی نسبت به تایید و تکذیب ادعای مطرح شده در خصوص پرداخت پاداشهای چند میلیون تومانی به اعضای سابق هیات امنای تامین اجتماعی وارد عمل شوند و واقعیت آنچه را که اتفاق افتاده اعلام کنند.
وی با کذب محض دانستن این جریان افزود: علیرغم پیگیریهای صورت گرفته و خواست اعضای سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی برای ارائه هرگونه مدارکی از سوی منابع مدعی، تا کنون پاسخی دریافت نکردهایم و متاسفانه عدم موضع گیری مسؤولان از یک سو و رسانهای شدن این دروغ بزرگ از سوی دیگر موجب تشویش ذهن جامعه 38 میلون نفری مخاطبین صندوق تامین اجتماعی شده است.
یار احمدیان ادامه داد: سه ماه پیش معاونت اداری و مالی صندوق تامین اجتماعی مدعی شد با مصوبه هیات امنا، اعضای این هیات طی دو ماه آخر تابستان پاداش 463 میلیون تومانی دریافت کرده اند و مدتی بعد اعلام کرد که با لغو این دستور العمل از پرداخت پاداشها جلوگیری کرده است.
رییس مجمع عالی نمایندگان کارگران ایران اضافه کرد: معاونت مالی و اداری صندوق تامین اجتماعی با وجود این ادعای کذب همچنان در سمت خویش مشغول فعالیت است در حالی که با زدن تهمت و افترا و تشویش اذهان عمومی لطمهای بزرگ به حیثیت اعضای سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی زده و ضمن اثبات این ادعا باید پاسخگوی اظهارات خود باشد.
عضو سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی معتقد است که این اتفاق سناریویی برای تامین اهدافی خاص است و در صورت عدم رسیدگی مراجع ذیصلاح به ناکجا ختم خواهد شد.
یاراحمدیان گفت: تکرار این ادعا بدون ارائه هیچ گونه سند مستند و سکوت ادامه دار مسولان موجب شده تا عدهای از شرایط پیش آمده سوء استفاده کنند و برخی رسانهها بدون اینکه سند و مدرک در اختیار داشته باشند، اتهاماتی را با ذکر نام اعضای سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی منتشر کنند.
وی در ادامه درباره اقدام هیات امنای سابق تأمین اجتماعی برای پیگیری اتهامات مطرح شده، توضیح داد: اعضا دادخواستی را به کمیته تخلفات اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه و شکایتی نیز علیه معاون اداری مالی صندوق تامین اجتماعی به محاکم صالحه مطرح کردهاند و از مسوولان تامین اجتماعی مصرانه خواستهاند تا نسبت به اتهامات مطرح شده اظهار نظر صریح و بی پرده داشته باشند.
حسن اعتماد زاده - دبیر سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی - نیز در ادامه این نشست، با انتقاد از سکوت مدیران صندوق تامین اجتماعی در مقابل اتهام زنی و طرح اکاذیب و شایعات علیه اعضای سابق هیات امنا، تصریح کرد: اگر اکاذیب و اتهامات مطرح شده علیه اعضای سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی برپایه سند و مدرک بود مستنداتی که اثبات کننده این ادعاها باشد ارائه می شد.
وی با اشاره به جایگاه هیات امنا در تامین اجتماعی، گفت: اعضای هیات امنا در این مجموعه شاغل نیستند که امکان دریافت حقوق و پاداش داشته باشند، غیر از دبیر دیگر اعضای هیات امنا در خارج از صندوق تامین اجتماعی شاغلند و این هیات شأن تصویبی دارد و تنها اختیار تصویب پرداخت به بیماران خاص، کارکنان صندوق به مناسبتهای ملی و مذهبی، سفرهای مسؤولان صندوق به شهرستانها و پرداخت به تشکل های صنفی کارگری را دارد.
دبیر سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی با اشاره به زحمات و تلاشهای چهل ماهه هیات امنای سابق، از رفتار غیراخلاقی مطرحکنندگان این اتهامات انتقاد کرد و گفت: متاسفانه شاهد بی تقوایی، شایعه پراکنیهای عجیب و اتهام زنی برخی افراد هستیم که به تشویش اذهان عمومی منجر شده و جای تأسف است که مقامات صندوق تأمین اجتماعی تاکنون در این زمینه سکوت اختیار کرده و موضعگیری نکردهاند.
غلامحسین رضوانی - دیگر عضو سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی - نیز ابراز امیدواری کرد: با توجه به سکوت مقامات صندوق تامین اجتماعی و شایعات منتشر شده، وزیر کار به این موضوع ورود کند و با پیگیری موضوع و افشای حقیقت مانع از تکرار و رواج اینگونه اتهام زنیها و ظلم به هیات امنای سابق شود.
محسن خلیلی عراقی تنها عضو ابقا شده از هیات امنای سابق صندوق تامین اجتماعی و احمد پارسا و علی یوسف پور دو عضو سابق هیات امنای صندوق تامین اجتماعی نیز ضمن تکذیب اتهامات مطرح شده در خصوص دریافت پاداشهای چند میلیونی، شفاف سازی و پاسخگویی مدیران صندوق تأمین اجتماعی را خواستار شده و اعلام کردند که از مسیر قانونی و طرح دعوا در مراجع قضایی برخورد با اتهامات مطرح شده و سوءاستفاده برخی از این اکاذیب را مورد پیگیری قرارخواهند داد.
به گزارش ایسنا، چهارشنبه گذشته گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی در صحن علنی مجلس قرائت شد و خبر پرداخت پاداشهای میلیونی و دریافت کارتهای هدیه از سوی هیات امنای سابق تامین اجتماعی بخشی از این گزارش بود که بلافاصله موج واکنشها به این گزارش را در پی داشت.
علی ربیعی - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی - پیش از این برداشت مبلغ ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای پرداخت پاداش مدیران تامین اجتماعی را که در آخرین روزهای دولت قبل به تصویب رسیده بود را لغو و اعلام کرد که صندقهای تامین اجتماعی امانتی از سوی کارگران و کارفرمایان و روستاییان است و بر این اساس نظام پرداخت پاداش منطقی و متعادل را دنبال خواهد کرد.
انتهای پیام