• چهارشنبه / ۸ خرداد ۱۳۹۲ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92030804791
  • خبرنگار : 71452

پس‌فردا رخ می‌دهد:

عبور سیارکی 9 برابر کشتی کروز از کنار زمین

عبور سیارکی 9 برابر کشتی کروز از کنار زمین

روز جمعه 31 می (10 خردادماه) سیارک 1998QE2 از فاصله 5.8 میلیون کیلومتری زمین که 15 برابر فاصله زمین و ماه است، عبور می کند که نزدیک ترین فاصله طی دو قرن آینده خواهد بود.

روز جمعه 31 می (10 خردادماه) سیارک 1998QE2 از فاصله 5.8 میلیون کیلومتری زمین که 15 برابر فاصله زمین و ماه است، عبور می کند که نزدیک ترین فاصله طی دو قرن آینده خواهد بود.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیارک 1998QE2 در آگوست 1998 توسط موسسه تکنولوژی ماساچوست (MIT) در برنامه تحقیقات سیارک‌های نزدیک به زمین لینکلن (LINEAR) شناسایی شد؛ پهنای این سیارک 2.7 کیلومتر یا 9 برابر طول کشتی کروز است.

سیارک QE3 جزو سیارک های بالقوه خطرناک برای زمین محسوب نمی شود، از این رو چندان مورد توجه اخترشناسان و دانشمندان قرار ندارد، اما می تواند برای محققان اخترشناسی راداری جالب توجه باشد.

این سیارک یک هدف برجسته تصویربرداری راداری در گلدستون کالیفرنیا و آرسیبو (Arecibo) پرتو ریکو محسوب می شود و محققان انتظار دارند که تصاویری با وضوح بسیار بالا از این سیارک تهیه کنند.

«لانس بنر» محقق ارشد رصدخانه راداری گلدستون در آزمایشگاه پیشرانه جت (JPL) ناسا تأکید می کند: نزدیک شدن یک سیارک به زمین، فرصت علمی مهمی در اختیار محققان قرار می دهد که بررسی جزئیات دقیق شامل اندازه، شکل، چرخش و ویژگی سطح سیارک را فراهم میکند؛ همچنین از اندازه گیری راداری جدید فاصله و سرعت سیارک برای بهبود محاسبات مداری و محاسبه حرکت سیارک در آینده استفاده خواهد شد.

بودجه ناسا برای اجرای برنامه اشیاء نزدیک به زمین (NEOs) در سال 2012 از شش میلیون دلار به 20 میلیون دلار افزایش یافت و این سازمان قصد دارد از منجمان آماتور بیشتری برای مطالعه و درک بهتر ماهیت سیارک ها و دنباله دارهای نزدیک به زمین استفاده کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha