• دوشنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91062716174
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

زنجبيل را به رژيم غذايي خود بيفزاييد

زنجبيل را به رژيم غذايي خود بيفزاييد

اضافه کردن زنجبيل به رژيم غذايي براي سلامتي مفيد است.

اضافه کردن زنجبيل به رژيم غذايي براي سلامتي مفيد است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، زنجبيل يکي از بيشترين ادويه‌هايي است که در غذاهاي هندي استفاده مي‌شود و نه تنها باعث افزايش عطر و طعم به غذا شده بلکه از ارزش دارويي هم برخوردار است.

افزايش اشتها، هضم غذا، جذب مواد مغذي ضروري در بدن، کاهش تهوع (جويدن يک قطعه از زنجبيل که در عسل باشد)، درمان سرماخوردگي و آنفلوانزا، كاهش دردهاي مزمن و رفع گرفتگي گلو و بيني از فوايد زنجبيل است.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha