پزشكان كانادايي تاكيد كردند خوردن يك عدد سيب با پوست در روز در پيشگيري از بالا رفتن فشار خون موثر است.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، اين پزشكان به تازگي دريافتهاند كه مصرف اين ميوه با پوست در مقايسه با ساير خوردنيها و آشاميدنيهاي مفيد نظير چاي سبز و تمشك آبي كه منابع غني از آنتي اكسيدان و فلاوونوئيد هستند در كنترل فشار خون بسيار موثرتر است.
به گزارش ديلي اكسپرس، كارشناسان علوم تغذيه در كالج كشاورزي نووا اكسريتا روي پوست سيب و خود اين ميوه به طور جداگانه مطالعه كرده و به نتايج فوق دست يافتهاند.
بر اساس اين يافته كه در مجله «شيمي غذا» منتشر شده، پوست سيب در متوقف ساختن فعاليت آنزيمي موسوم به ACE كه عامل شناخته شده موثر در افزايش فشار خون است، 6 برابر موثرتر از ساير مواد خوراكي و حتي سيب پوست كنده است. پوست سيب غني از مواد شيميايي مفيد موسوم به فلاوونوئيدها است كه تاثير به سزايي در متوقف ساختن آنزيم ACE و در نتيجه كنترل فشار خون دارند.
انتهاي پيام
نظرات