• سه‌شنبه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91052415225
  • خبرنگار : 90069

وقتي پاي بيماري‌هاي عروقي به ميان كشيده مي‌شود

زرده تخم‌مرغ به اندازه سيگار مضر است!

زرده تخم‌مرغ به اندازه سيگار مضر است!

نتايج يك آزمايش جديد نشان داده است كه وقتي صحبت از بيماري تصلب شرائين و سفتي عروق به ميان كشيده مي‌شود، زرده تخم‌مرغ مي‌تواند به اندازه سيگار مضر و خطرناك باشد.

نتايج يك آزمايش جديد نشان داده است كه وقتي صحبت از بيماري تصلب شرائين و سفتي عروق به ميان كشيده مي‌شود، زرده تخم‌مرغ مي‌تواند به اندازه سيگار مضر و خطرناك باشد.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا، دكتر ديويد اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژي در امريكا كه سرپرستي اين مطالعه جديد را عهده دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخم‌مرغ به همان روش سيگار كشيدن باعث سفت شدن عروق يا به اصطلاح عارضه تصلب شرائين مي‌شود.

به گزارش ساينس ديلي، دكتر اسپنس استاد نورولوژي در دانشكده پزشكي و دندانپزشكي اسكوليش وسترن و نيز رئيس مركز مطالعات تصلب شرائين و پيشگيري از سكته در انستيتو «روبارتز» با مطالعه روي بيش از 1200 بيمار دريافت كه مصرف زياد و مداوم زرده تخم‌مرغ باعث افزايش تشكيل پلاك‌هاي كاروتيد در عروق مي‌شود و خطر سكته مغزي و قلبي را تشديد مي‌كند.

دكتر اسپنس تاكيد كرد: افرادي كه در معرض خطر بيماري‌هاي قلبي و عروقي هستند بايد از مصرف مداوم زرده تخم‌مرغ جدا پرهيز كنند.

جزئيات اين آزمايشات در مجله تصلب شرائين منتشر شده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha