سوني در حال ثبت اختراع خود براي يك نمايشگر سهبعدي بينياز از عينك است كه قادر است تصوير را تنظيم كرده و به بيننده در هر فاصلهاي، يك ديد مطلوب ارائه كند.
به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين شركت هدف از اختراع خود كه «شيوه و ابزار پردازش تصویر برجسته»، است چنين توصيف كرده است: يك شيوه پردازش تصویر برجسته براي يك جفت تصوير برجسته تشکیل دهنده تصوير سهبعدي، شامل گامهايي براي ارزيابي فاصله مناسب فرد از نمايشگر سهبعدي بوده و به تطبيق جابجايي مربوطه بين عناصر تصوير مربوطه در جفت تصوير برجسته ميپردازد كه در نهايت اختلاف منظر برجسته را در تصوير سه بعدي تغيير ميدهد.
سوني در اختراع جديد خود قصد دارد معایب مشاهده تصاوير سه بعدي در خانه را حل كند. منتقدان اغلب به ذكر وضوح كم و ديگر تاثيرات انطباقي پرداختهاند؛ چرا كه اغلب بيننده در بهترين موقعيت قرار ندارد.
موفقيت نمايشگرهاي سهبعدي بدون عينك به زاويه بيننده و فاصله وي از نمايشگر بستگي دارد. با مفهوم نمايش سهبعدي سوني، اين اختراع ميتواند فاصله كاربر را از نمايشگر شناسايي كرده و فاصله تصوير را مطابق با آن تنطيم كند.
سوني در پرونده اختراع خود به محدوديتهاي مشاهده سهبعدي بدون عينك اشاره كرده و گفته است: محتواي سهبعدي با استفاده از يك دوربين برجسته با مجموعه ثابتي از لنزها ثبت شده كه به پيش فرض يك موقعيت مشاهده ثابت مرتبط، ميپردازد.
به گفته اين شركت، مشكل اينجاست كه تاثير قرار گرفتن در محل نامناسب، بيننده را دلسرد ميكند. تصوير ايجاد شده غير طبيعي به نظر ميرسد و در اكثر موارد منجر به سردرد يا تهوع ميشود.
سوني دليل اين ضعف خاص را در عمق بيش از حد مبالغهآميز مرتبط با دوري يا نزديكي كاربر از صفحه نمايشگر دانسته است.
اين ثبت اختراع هم براي يك شيوه پردازش تصوير و هم براي يك سيستم سرگرمي در نمايش تصوير بوده است.
فناوري سوني شامل تغيير عناصر تصوير در حداقل يكي از تصاوير چشم چپ و راست براي تغيير اندازه جابجاييها و نقطه تقاطع خطوط بين عناصر تصوير مربوطه و كاربر است. تفكيك در عمق ميان عناصر مختلف تصوير بطور قابل ملاحظهای با قرار گرفتن بيننده در موقعيت صحيح برابر است.
انتهاي پيام
نظرات