مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: 35 درصد فعالیتهای عمومی در راستای افزایش آگاهی عمومی است.
به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، محمد محمدیقیداری در حاشیه نهمین نمایشگاه سراسری کتاب زنجان و سومین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری استان، با حضور در غرفه ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: همواره نیاز مراجعهکنندگان به بهزیستی طبق جدول مازلو بررسی میشود و به طور کلی 150 نوع فعالیت توسط ادارهکل بهزیستی ارائه میشود.
این مسئول با بیان اینکه 35 درصد فعالیتهای ادارهکل بهزیستی استان در راستای افزایش آگاهی عمومی و جامعه هدف خود است، ادامه داد: برای مثال بهزیستی با رویکردی عام در رابطه با خطرات و مضرات استفاده از موادمخدر با همکاری رسانهها و یا تهیه بروشورها و مراکز مشاوره، بر روی افزایش سطح آگاهی عمومی جامعه کار میکند.
وی افزود: بهزیستی استان طی تفاهمنامهای با فنی و حرفهای به دنبال مهارتآموزی جامعه هدف و مددجویان تحت پوشش خود است تا از این طریق بتواند علاوهبر آموزش مهارت و توانمند کردن مددجویان، در راستای اشتغال و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از آن حرکت کند.
محمدیقیداری تصریح کرد: مرکز روزانه حمایت آموزشی کودک و خانواده، کودکان کار و خیابانی را شناسایی کرده و این در حالی است که بهزیستی با همکاری تعدادی از دستگاهها از جمله آموزش و پرورش، وظیفه رسیدگی به این کودکان و توانمندسازی آنها را بر عهده دارد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان، با اشاره به اینکه بهزیستی به ادامه تحصیل کودکان کار توجه ویژهای دارد، یادآور شد: به وجود آمدن کودکان کار و خيابانی در جامعه، نشان از آسيبهای اجتماعی است که نه تنها بخش قابل توجهی از کودکان و نوجوانان را در معرض انواع آسيب قرار میدهد، بلکه جامعه را نيز با زيانهای فراوانی روبرو میکند، از اینرو شناسایی و حمایتی از این کودکان از برنامههای مهم بهزیستی است.
وی خاطرنشان کرد: در جامعه فرهیخته نهادهای غیردولتی میتوانند بسیار تاثیرگذار بوده و حلقه واسط بین دولت و مردم باشند. این در حالی است که خوشبختانه ارایه خدمات به مردم و جامعه هدف با استفاده از ظرفیتهای مردمی از نقاط قوت بهزیستی به شمار میرود.
نظرات