مدیرکل دامپزشکی استان زنجان از تشدید نظارت بر مراکز توزیع فرآورده خام دامی خبر داد.
محمدباقر
حاجکاظمی در گفتوگو با ایسنا، منطقه زنجان،
با
اشاره
به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای دامی در ایام مبارک ماه رمضان
در سطح استان زنجان، اظهار کرد: این طرح از 27 اریبهشتماه تا 27 خرداد در همه شهرستانها
اجرایی میشود.
این مسئول
با بیان اینکه این اکیپها به صورت ثابت و سیار در سطح استان، طرح نظارت را اجرا میکنند،
ادامه داد:
کارشناسان، نظارت و بازرسی را در دو شیفت کاری
انجام میدهند. طوری که شیفت اول بازرسیها از ساعت 8 صبح تا 14 و شیفت دوم نیز از
ساعت 14 تا 20 انجام میشود
.
وی همچنین
با اشاره اینکه طی ایام تعطیلات ماه رمضان، اکیپهایی به صورت کشیک در سطح استان فعال
میشوند، افزود: این اکیپ اقداماتی از جمله صدور مجوزهای بهداشتی، نظارتهای قرنطینهای
و مواردی از این دست را انجام میدهند
.
حاجکاظمی
با بیان اینکه نظارت بر حمل فرآوردههای دامی که وارد استان و از استان خارج میشود،
توسط بازرسان کنترل میشود، افزود: اکیپی هم در ایام تعطیلات ماه رمضان در استان در
خصوص انجام آزمایشات لازم بر روی فرآوردههای خام دامی فعال میشود؛ در واقع طی
این ایام مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از جمله قصابیها، مرغفروشیها،
ماهیفروشیها و مراکز عرضه تخممرغ، مورد نظارت و بازرسی قرار میگیرد.
مدیرکل
دامپزشکی استان زنجان با اشاره به نظارت بر خودروهای حمل فرآوردههای دامی در استان
زنجان، تصریح کرد: این خودروها باید دارای سردخانه و مجوز فعالیت باشد و به لحاظ بهداشتی
نیز مورد تایید بازرسان قرار گیرد. همچنین نظارت روی کشتارگاههای دام و طیور نیز طی
ایام ماه مبارک رمضان تشدید میشود و نظارت بر سردخانههای مراکز نگهداری فرآوردههای
خام دامی و کارگاههای فرآوری و بستهبندی پروتئینی نیز مد نظر قرار میگیرد.
وی
خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان این آمادگی را دارد که با همکاری سایر ارگانها
مانند شهرداریها، فرمانداریها، جهادکشاورزی و تعزیرات حکومتی، بازرسیهای مشترک
داشته باشد.
این در حالی است که
9 اکیپ با
18 بازرس به تعداد اکیپهای ثابت بازرسان طی ماه رمضان افزوده میشود.
نظرات