• سه‌شنبه / ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: zanjan-78971

حجت‌الاسلام علی قره‌داغی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه زنجان شد

حجت‌الاسلام علی قره‌داغی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه زنجان شد


صبح امروز طی مراسمی حجت‌الاسلام علی قره‌داغی به‌عنوان مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه زنجان معارفه و از خدمات حجت‌الاسلام علی قهرمانی قدردانی شد.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، مدیرکل امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، با اشاره به اینکه انجام کار فرهنگی در دانشگاه‌ها سخت است، گفت: محک کارهای صورت گرفته در دانشگاه‌ها باید قرآن و اهل‌بیت (ع) باشد تا از مسیر درست گمراه نشویم. اگر این محک عوض شود مطمئنا مسیر اشتباهی را طی خواهیم کرد ولی اگر علی‌رغم همه اختلافات این دو را به عنوان راهنمای راه‌اندازی قرار دهیم، پیروز خواهیم بود.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین علی تقوی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم تمام قرآن را در یک جمله بگوییم این آیه است که برای خدا قیام کنید که در این آیه توحیدی عمل کردن مدنظر است، افزود: اگر توحیدی عمل کنید دانشگاه را توحیدی می‌کنید و برای اینکه بدانیم که چگونه توحیدی عمل کنیم این سخن که پیام اکرم (ص) که می‌فرمایند «من در میان شما دو چیز به امانت گذاشته‌ام کتاب خدا و اهل بیت‌ام که اگر به آن تمسک بجویید گمراه نمی‌شوید می‌تواند راهگشا باشد» باید مدنظر قرار داشت.

 

وی افزود: دانشگاه‌ها در کشور باید قرآنی و اهل بیتی باشند و از همین منظر است که امام خمینی (ره) می‌فرمایند: «اگر دانشگاه اصلاح شود جامعه اصلاح می‌شود» و این کلام یک تحسین است؛ چراکه دانشگاه قلب جامعه است و اگر این قلب بتپد جامعه فعال و پویا می‌شود و در همین راستا اگر دانشگاه‌ها قرآنی باشند جامعه ما نیز قرآنی خواهد بود.

 

در ادامه این مراسم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان زنجان نیز گفت: مسئله مهمی که اکنون در رشد و بالندگی هر جامعه وجود دارد بحث علم است. همان‌طور که مقام معظم رهبری همواره در سخنان خود به این موضوع توجه ویژه‌ای دارند.

 

حجت‌الاسلام عنایت‌الله شامی ادامه داد: رمز شکل‌گیری همه تمدن‌ها به موضوع علم بر می‌گردد؛ منتهی مراتب آن چیزی که ما دنبال آن هستیم و تعالیم دینی نیز به آن اشاره داشته‌اند مسئله تذهیب در کنار علم است؛ چراکه علم به تنهایی نمی‌تواند موجب خوشبختی بشریت باشد.

 

این مسئول افزود: تذهیب، علم را کامل می‌کند و علم و دین در کنار هم هستند و اگر از هم جدا شود، آتش در جامعه برپا می‌شود. علم بدون دین ابزاری می‌شود برای آتش کشیدن و دین هم بدون علم موجب ظلمات و گمراهی می‌شود.

 

حجت‌الاسلام شامی افزود: وظیفه وجودی این نهاد در دانشگاه‌ها تقویت بعد دینی و پاسخ‌گویی به شبهات مطرح شده در جامعه است.

 

در ادامه، رئیس دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه یکی از توفیقاتی که خداوند می‌تواند شامل حال بنده خود کند واگذاری یک مسئولیت اجتماعی و فرهنگی به آن شخص و فعالیت صادقانه آن فرد به مدت چند سال و در نتیجه واگذاری آن سمت به شخص دیگری است، گفت: اساسا کار و فعالیت در دانشگاه‌ها کمی سخت است و سخت‌تر از آن پذیرش یک کار فرهنگی و فکری است.

 

محسن نجفیان با اشاره به اینکه ارتباط با قوه تفکر و تعقل انسان‌ها به خصوص در دانشگاه‌ها بسیار دشوار است خاطرنشان کرد: در عصر انفجار اطلاعات این کار به مراتب سخت‌تر و دشوارتر می‌شود و ظرافت‌های خاص خود را می‌طلبد.

 

وی خاطرنشان کرد: دفتر نهاد رهبری دانشگاه همچون گذشته با معاونت فرهنگی دانشگاه باید همراهی داشته باشند و تا دانشگاه از پس مسئولیت در زمینه این مهم بربیاد و در راستای ارتقای فکری و فرهنگی دانشجویان و با درک ظرافت‌ها و ضروریات و به کارگیری روش‌های هوشمند وظایف فرهنگی و رسالت اجتماعی خود را به نحو احسن به انجام برساند.

 

رئیس دانشگاه زنجان تصریح کرد: نهاد رهبری و معاونت فرهنگی باید مکمل هم باشند و هم‌افزایی داشته باشند تا موجب تعامل مثبت و سازنده دانشگاه شوند.

 

وی با اشاره به اینکه جوان امروز ما نیازمند این است که در مسائل فرهنگی و سیاسی دستگیر آن‌ها باشیم،گفت: باید وظیفه هدایت و رهبری جوانان را به درستی انجام دهیم و امید است که این دو نهاد در دانشگاه به عنوان دو بال فرهنگی پیش‌قدم باشند.

 

در ادامه این مراسم مسئول سابق نهاد رهبری در دانشگاه زنجان با ارائه‌ گزارشی از عملکرد این مجموعه در سه سال گذشته، خاطرنشان کرد: جامعه امروز دچار گرفتاری فرهنگی است و در بسیاری از مسائل فرهنگی ما با مشکل روبه‌رو هستیم.

 

حجت‌الاسلام علی قهرمانی خاطرنشان کرد: باید آداب را در انجام کار فرهنگی مراجعت کنیم و در جهت مقابله با دشمن با سایر نهادهای فرهنگی دانشگاه هم‌افزایی داشته باشیم؛ چراکه در میدان جنگی قرار داریم که برای پیروزی نیازمند همدلی و همراهی در کارهای اجرایی هستیم.

 

این مسئول افزود: تلاش شد در سال‌های گذشته و با توجه به نیاز مراکز مشاوره دانشجویان در خوابگاه‌ها ایجاد شود و به دنبال این بودیم که مشکلات خوابگاه‌ها را به نحو احسن کاهش دهیم. همچنین در دانشکده‌ها نیز مراکز مشاوره خود را راه‌اندازی کردیم تا به مشکلات قشر دانشجو بپردازیم.

 

حجت‌الاسلام قهرمانی اظهار کرد: بحث کانون‌های نهاد رهبری در این سه سال جان گرفت و توسعه یافت. همچنین گروه‌گرایی را رونق دادیم و انسجام و اتحاد وجودی را در بین این گروه‌ها فزایش دادیم.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha