یک کارشناس مذهبی گفت:عبودیت و تقوا در عصری که فرسنگ ها از توحید ابراهیمی فاصله داشت عامل مهمی برای بعثت پیامبر اکرم محسوب می شد.
محمدرضا محمدی در گفت و گو با ایسنا مازندران، بابیان اینکه پیامبر اسلام (ص) امیر محبت مهربانی است،تصریح کرد: با رحلت پیامبر(ص)باب وحی بسته شد اما دو یادگار در بین مردم به جای گذاشتند تا همواره جای خالیشان پر شود و آن دو قرآن و اهل بیتش است که با تمسک به این دو هر انسانی می تواند به مراتب بالایی از کمالات برسد.
وی رمز موفقیت رسول اکرم(ص ) را تقوا و عبودیت دانست و افزود: عبودیت باعث رسالت پیامبر شد همانگونه در تشهد ابتدا پیامبر را به عبد بودن و سپس به رسول بودن معرفی می کنیم.
این کارشناس مذهبی ادامه داد: مسیر عبودیت برای همه مسلمان ها باز است هر چند باب رسالت بسته شده ولی باب تکامل بسته نشده و راه رسیدن به آن تقوا و عبودیت و تسلیم بودن در مقابل خدای متعال است .
وی تقوا را انجام واجبات و ترک محرمات عنوان کرد و افزود: انسان با تقوا شوق عمل به مستحبات و فضائل اخلاقی و ترک محرمات را پیدا می کند و حرکتش در مسیر تکامل سرعت داده می شود.
محمدی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام (ص) پس از سال ها تهذیب نفس در ۴۰ سالگی به بعثت رسیدند، اظهار کرد: در حالی رسول اکرم(ص)به پیامبری مبعوث شدن که در بین مردم معروف به محمد امین بودند و مردم به راستگویی و امانت داری وی باور داشتند و همچنین ایشان در بستری که مردم غرق در خرافات و بت پرستی و تعصبات قبیله ای بودند و حتی کعبه را هم مملو از بت ها کرده بودند و از توحید ابراهیمی فرسنگ ها فاصله گرفته بودند رسالتی چنین عظیم را به عهده گرفتند.
این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: بعثت پیامبر در بستری که به خاطر یک توهین و دعوا و یا یک قتل تا سال ها در بین دو قبیله جنگ های خونین برپا می شد و مردم برای بت های دست ساخته خود دست به قربانی می زدند و دختران خود را زنده به گور می کردند رخ داد تا نهال انسانیت را در چنین زمین سنگلاخ و سر سختی به ثمر برسد.
وی در مورد یکی از مهم ترین انتخاب های زندگی پیامبر یعنی ازدواج با خدیجه (س) خاطرنشان کرد:نکته کاربردی در ازدواج حضرت خدیجه(س) با پیامبراسلام(ص) ،معیار و اساس انتخاب همسر باید برای فضیلت و انسانیت و معنویت باشد نه ثروت و پست و مقام مادی در نظر گرفته شود.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه در اسلام زن در جامعه در کنار مرد حضور یکسان دارد و به عنوان یک کالای مصرفی قلمداد نمی شود، تصریح کرد: اسلام امنیت و آرامش زن در جامعه را می خواهد تا مورد تهدید برخی از مردان مریض القلب قرار نگیرد.
وی با اشاره به اینکه راه ارتقا زنان در جامعه امروزی حفظ حریم خود نسبت به مردان است، یادآور شد: زنان با حفظ حریم و عفت می توانند در جامعه بسیار موثر باشند، همان طور که در انقلاب ما زنان پا به پای مردان نقش آفرین بودند و اگر حضور گرم و قابل توجه آنان نبود قطعا نهال انقلاب به ثمر نمی رسید .
محمدی افزود: اگر زنان حریم و عفت خود را فراموش کنند جایگاه خود را بیش از پیش از دست می دهند و همین امر عاملی برای خودخواهی و سو استفاده مردان می شود.
به گزارش ایسنا پیامبر اکرم (ص)، در سال عام الفیل، ۵۷۰ میلادی که در بین مسلمان ۱۷ ربیع اول و اهل سنت ۱۲ ربیع چشم به جهان گشود و همچنین ایشان در سن ۴۰ سالگی به پیامبری مبعوث و بعد از ۲۳ سال رسالت پیامبری در ۲۸ صفر سال یازدهم هجری در سن ۶۳ سالگی به رحلت رسیدند.
نظرات