• یکشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ / ۲۱:۲۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: markazi-99118
  • خبرنگار : 50203

رئیس دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک:

ظرفیت دانشگاه فرهنگیان پاسخگوی جذب دانشجوی جدید نیست/ تنها اسم دانشگاه را یدک می کشیم!

ظرفیت دانشگاه فرهنگیان پاسخگوی جذب دانشجوی جدید نیست/ تنها اسم دانشگاه را یدک می کشیم!

رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید باهنر اراک گفت: امکانات و ظرفیت های دانشگاه فرهنگیان به هیچ عنوان پاسخگوی جذب دانشجوی جدید نیست.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سعید فخاری در جلسه شورای هماهنگی دانشگاه های استان، با اشاره به برگزاری جشن یکصدمین سال تأسیس دانشگاه فرهنگیان کشور و هفتاد و پنجمین سالروز تأسیس آن در استان مرکزی در سال گذشته، افزود: از دی ماه سال 97 تا کنون، 4 جلسه هیأت امنا در دانشگاه فرهنگیان برگزاری شده است که برگزاری این تعداد جلسات از زمان تأسیس این دانشگاه تا کنون بی سابقه بوده است.

وی با تاکید بر اینکه امکانات و ظرفیت های موجود دانشگاه فرهنگیان به هیچ عنوان پاسخگوی جذب دانشجوی جدید نیست، خاطر نشان کرد: از دی ماه سال 91 که شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور دانشگاه فرهنگیان را مصوب کرده است، تا به امروز نه تنها هیچ اقدامی در خصوص بهبود زیر ساخت های دانشگاه فرهنگیان صورت نگرفته است، بلکه جدا شدن دانشکده های فنی و حرفه ای از آموزش و پرورش در سال 90  نیز، زیر ساخت های مشترک این دو نهاد را با چالش های متعددی مواجه کرده است.

فخاری اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر به جز خوابگاه، رستوران و کلاس های درس، در مجموعه آموزشی حضرت زینب کبری (س) هیچ امکانات دیگری وجود ندارد که با وجود چنین شرایطی نمی توانیم انتظار تربیت معلمانی در تراز جمهوری اسلامی ایران را در این مجموعه داشته باشیم. امروزه متقاضیان دانشگاه فرهنگیان بسیار زیاد هستند اما ظرفیت های لازم برای پذیرش این دانشجویان وجود ندارد و این موضوع سبب شده است تا مشکلات این مجموعه دوچندان شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید باهنراراک با اشاره به اینکه بر اساس طرح صد-سی و یک، باید 100 هکتار فضای آموزشی در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار بگیرد، گفت: متاسفانه همان مراکز تربیت معلمی که در 40 سال گذشته در استان مرکزی ساخته شده است، امروزه نیز برای تربیت دانشجویان این دانشگاه استفاده می شود که به هیج وجه جوابگوی نیازهای این مجموعه نیست. دانشگاه فرهنگیان هم اکنون تنها اسم دانشگاه را یدک می کشد و رسمی از دانشگاه در این مجموعه وجود ندارد که رفع این مشکل نیازمند یک اقدام جدی و اساسی در این دانشگاه است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 9 هیأت علمی در پردیس شهید باهنر اراک مشغول تدریس هستند، افزود: هم اکنون پردیس شهید باهنر اراک با وجود اینکه حدود هزار دانشجو را در خود جای داده است، تنها با 14 نیروی رسمی اداره می شود و پردیس حضرت زینب کبری (س) نیز فقط با 7 نیروی رسمی، بیش از 650 دانشجو را ساماندهی می کند. در حال حاضر طرح جامع دانشگاه فرهنگیان استان به یکی از اصلی ترین چالش های این مجموعه تبدیل شده است که امیدواریم با اختصاص زمین مناسب، بتوانیم ادامه این فرایند را با کمک خیرین پیش ببریم.

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha