متینه طهماسبی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این نشست علمی با حضور «رامین داعی» از خبرگان فرش استانمرکزی روز دوشنبه ۲۴ دیماه ساعت ۱۸ در بستر اینترنت انجمن علمی فرش اراک توسط انجمن علمی فرش ایران، با همکاری اتحادیه صنف فرش و تزئینات اراک، بنیاد ایرانشناسی شعبه اراک، انجمن علمی فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز و انجمن علمی فرش دانشگاه هنر شیراز برگزار میشود.
وی با بیان اینکه فرش دستبافت جیریا، ساروق و فراهان استان مرکزی مشهور است، افزود: به دلیل برخورداری استان مرکزی از این ظرفیت رشته فرش در دانشکده اراک دایر شده است و انجمن علمی فرش دانشگاه اراک نیز طی یکسال گذشته راهاندازی شده و فعالیت میکند. این سلسله نشست ها با عنوان فرشنشینی، برای ارتقای سطح دانش دانشجویان این رشت برگزار میشود.
وی گفت: این نشست ها با هدف آموزش علمی و عملی نحوه ورود به بازار با توجه به نوساناتی که صنعت فرش در بازار دارد تشکیل میشود و دانشجویان باید در حوزه عبور از شیوه سنتی فراگیری علم فرش به روش مدرن آموزش ببیند. البته باید اصول سنتی را در دانشگاه فراگرفته و با اصول مدرن در بازار به رقابت بپردازند.
طهماسبی اظهار کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر برگزاری امتحانات دانشجویان در جریان است، تصمیم بر این گرفته شد که برای سهولت مشارکت دانشجویان، این نشست در فضای مجازی برگزار شود.
وی افزود: برگزاری این سلسله نشست علمی برای ۱۰ هفته آینده برنامهریزی شده است و قرار است هر هفته یکی از خبرگان و کارشناسان فرش استان یا اساتید دانشگاههای مختلف کشور نظیر تبریز، اصفهان و ... با همکاری انجمن علمی دانشگاه های این شهرها در این نشست ها حضور پیدا کنند.
طهماسبی در ادامه گفت: آشنایی با کارشناسان و خبرگان صنعت فرش، نحوه ورود به بازار فرش، رقابت پذیری و بهرهگیری از تجارب اساتید و فعالان این عرصه مهمترین هدف برگزاری این نشستهای علمی است تا دانشجویان با انگیزه بیشتری به تحصیل در این رشته بپردازند و از تغییر رشته آنان از رشته فرش به سایر رشتهها جلوگیری شود.
وی بیان کرد: رشته فرش در دانشگاه اراک از سال ۱۳۹۷ دایر شده است و هم اکنون ۲۴۰ دانشجو در این رشته تحصیل میکنند البته آمار دانشجویان این رشته تا ۲۷۰ نفر هم رسیده بود اما برخی دانشجویان به دلایل مختلف از ادامه تحصیل در این رشته انصراف دادند.
انتهای پیام
نظرات