• چهارشنبه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: khouzestan-24777
  • خبرنگار : 50656

معاون آموزشي دانشكده مهندسي علوم آب دانشگاه شهيد چمران: تغيير سرفصل دروس با تاكيد بر بهبود كيفيت و كاربردي كردن آموزش در حال پيگيري‌است

معاون آموزشي دانشكده مهندسي علوم آب دانشگاه شهيد چمران:
تغيير سرفصل دروس با تاكيد بر بهبود كيفيت و كاربردي كردن آموزش در حال پيگيري‌است

معاون آ‌موزشي دانشكده مهندسي علوم آب دانشگاه شهيد چمران اهواز با تاكيد بر اين‌كه آموزش در دانشگاه بايد از مقطع كارشناسي به عنوان پايه مقاطع بالاتر مورد توجه خاص قرار گيرد، گفت: در اين زمينه دانشكده مهندسي علوم آب به عنوان قطب علمي كشور، با ارايه طرحي مبني بر تغييرات در 50 واحد درسي دوره كارشناسي تمام رشته‌هاي مهندسي علوم آب به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، براي بهبود كيفيت آموزش در اين رشته‌ها، كاربردي كردن آموزش و آموزش مبتني بر پيشرفت‌هاي علم و نياز روز كشور تلاش مي‌كند.

 

دكتر جواد احديان در گفت‌وگو با خبرنگار علمي‌وآموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ با بيان اين‌كه تا آموزشي در كار نباشد، پژوهشي نمي‌تواند شكل بگيرد، تصريح كرد: در حال حاضر با توجه به تلاش‌هاي مسئولان آموزشي و پژوهشي دانشگاه در حمايت از بهبود و توسعه برنامه‌هاي آموزشي در اين دانشكده، وضعيت آموزش از نظر كيفي و كمي بسيار خوب است به طوري كه اين دانشكده در بيشتر مؤلفه ‌هاي پژوهشي و آموزشي در رتبه‌هاي نخست دانشگاه قرار دارد.

 

وي با تاكيد بر اين‌كه پژوهش بدون رعايت اصول آموزشي به نتيجه دلخواه نمي‌رسد، خاطرنشان كرد: آموزش و پژوهش بايد در يك راستا قرار بگيرند و در صورتي كه آموزش در جهت بهره‌وري بهينه در ارتباط با پژوهش باشد به نتيجه مطلوب خواهد رسيد.

 

معاون آموزشي دانشكده مهندسي علوم آب دانشگاه شهيد چمران با اشاره به ابتكارات آموزشي انجام شده در اين دانشكده با رويكرد ملي، اظهارداشت: در سال 82 و با پيگيري اساتيد اين دانشكده، رشته مهندسي آب از دانشكده كشاورزي جدا شد و به دانشكده مهندسي علوم آب پيوست و اين دانشكده هم‌چنان پيشرو در ارايه طرح‌هاي نوين براي بهبود كيفيت آموزش در رشته‌هاي مهندسي علوم آب در كشور است تا آموزش بر پايه نيازهاي بومي كشور و با توجه به پيشرفت‌هاي روز دنيا در علوم مهندسي آب و كامپيوتر صورت گيرد.

 

احديان افزود: اين دانشكده ارتباط موثري با اساتيد و دانشگاه‌هاي برتر كشور دارد و با داشتن اساتيد فرهيخته با وجود امكانات و فضاي كلاسي محدود، سطح آموزشي را به طور پيوسته و پويا ارتقا مي‌دهد.

 

وي با بيان اين‌كه بيش از 90 درصد فارغ‌التحصيلان دانشگاه شهيد چمران در بخش‌هاي صنعتي كشور مشغول به كار مي‌شوند، تصريح كرد: با توجه به اين موضوع تمام تلاش گروه‌هاي علمي اين دانشكده معطوف به اين است كه فارغ التحصيلاني با توان بالا از نظر علمي و تحقيقاتي تحويل جامعه دهد.

 

معاون آموزشي دانشكده مهندسي علوم آب دانشگاه شهيد چمران با بيان اين‌كه هم‌اكنون تمام برنامه‌ريزي‌هاي آموزشي از طريق سيستم آموزشي سما به دانشجويان ابلاغ مي‌شود، مشكلات آموزشي را ناچيز و تنها ناشي از قطع ارتباط‌هاي اندك كه در اين سيستم اتفاق مي‌افتد، دانست و افزود: در صدد رفع ايرادات جزيي اين سامانه هستيم اما به طور كلي با راه‌اندازي اين سيستم بسياري از مشكلات آموزشي پيشين دانشجويان رفع شده‌است.

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha