• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403120100529
  • خبرنگار : 50225

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد

تلاش برای گسترش کد ۷۲۴ درمان سکته مغزی در همه شهرهای خوزستان

تلاش برای گسترش کد ۷۲۴ درمان سکته مغزی در همه شهرهای خوزستان

ایسنا/خوزستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از تلاش برای گسترش کد ۷۲۴ درمان سکته مغزی در همه شهرهای استان خوزستان خبر داد.

دکتر میثم معزی در نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی که امروز (اول اسفندماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: پنج سال پیش اولین بخش استروک در بیمارستان گلستان اهواز با ۱۰ تخت راه‌اندازی شد و در حال حاضر تا حدی توسعه پیدا کرده که اکنون جزو چهار تا پنج بخش نخست کشور در حوزه ۷۲۴ و درمان استروک است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به راه‌اندازی توانبخشی استروک در بیمارستان گلستان اهواز افزود: همچنین در شهرستان‌های بزرگ خوزستان که نورولوژیست و سی تی اسکن دارند، کد ۷۲۴ فعال شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: رامشیر، لالی و هندیجان سی تی اسکن ندارند که سی تی اسکن هندیجان به زودی تامین و راه‌اندازی می شود و تلاش برای تامین سی تی اسکن دو شهر دیگر هم در حال انجام است.

معزی با تاکید بر فرهنگ‌سازی بیشتر در زمینه سکته مغزی و جلوگیری از ناتوانی بیماران عنوان کرد: در تهیه سوفیا به عنوان یک ابزار بسیار مهم برای نورواینترویشن مشکل داریم؛ هزینه تامین این ابزار بسیار بالا است و با توجه به تحریم‌ها شاهد کمبود این ابزار بسیار مهم هستیم که باید تامین شود.

دکتر حاتم بوستانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هم در این برنامه گفت: با همه تلاش و تمرکز در راستای آموزش و پژوهش اقدام خواهیم کرد اما باید توجه شود برای کارهای اجرایی باید برنامه‌ریزی شود.

وی با بیان اینکه هر واحد بیمارستانی باید به موضوع سکته مغزی حساس باشد، افزود: در دنیا تلاش بر این است کسی که به دنیا می‌آید از حالت عادی سالم‌تر باشد نه اینکه تنها از بروز بیماری پیشگیری شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به تاثیر سکته مغزی در ایجاد ناتوانی و وابستگی بیمار به دیگران و همچنین آسیب زدن به بهداشت روانی فرد و خانواده، با اقدام علمی از بروز این مسائل جلوگیری می‌شود.

بوستانی عنوان کرد: در پزشکی هیچ روش درمانی مانند تله استروک کم خطر نیست.  

وی با تاکید بر راه‌اندازی سریع استروک یونیک و  استفاده از ظرفیت پزشکان و پرستاران دوره‌دیده، گفت: فلوشیپ سکته مغزی هم در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز راه‌اندازی خواهد شد تا خدمات بیشتری به عزیز ارائه شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با وجود مشکلات زیاد، با داشتن نیروهای توانمند و متعهد در این دانشگاه، سال آینده آمارها تغییر می‌کنند.

وی بیان کرد: امیدواریم روزی به شرایطی برسیم که نیاز نباشد بیمار به بیمارستان ارجاع داده شود و امکانات با آمبولانس به منزل بیمار برود یا آگاهی مردم در حدی بالا برود که همان جا با گرفتن عکس و لایو و با کمک تیم متمرکز ما درمان شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha