• شنبه / ۸ فروردین ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-49131
  • خبرنگار : 50180

در رستوران‌های این دیار چه بخوریم؟

در رستوران‌های این دیار چه بخوریم؟

برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، هر شهر و منطقه‌ای غذاهای محلی خاص خودش را دارد، اما کمتر شهر و منطقه ای را می‌توان یافت که غذاهای خوشمزه و متفاوتی مثل کرمانشاه داشته باشد، غذاهای متفاوت و خوش عطر و بو و خوشرنگ و لعابی که سر دسته‌شان خورش خلال و دنده کباب است.

خورش خلال و دنده کباب اصلی ترین و معروف‌ترین غذاهای سنتی کرمانشاه هستند که نمونه‌شان را در هیچ جای دیگر نمی توانید بیابید و اگر کسی به کرمانشاه بیاید و از خورش خلال و دنده کباب کرمانشاهی نخورد زیان کرده ...

این خورش خوش رنگ و لعاب که معروف‌ترین غذای شناخته شده مردم کرمانشاه است و در سراسر ایران این خورش را با نام کرمانشاه می شناسند غذایی است که با گوشت گوساله، خلال بادام، زرشك سياه، زعفران، روغن، پياز، نمك و ليموي عماني پخته می شود و با پلو سرو می‌شود.

 

دنده کباب کرمانشاه هم اندازه‌اش دو، سه برابر کوبیده‌های معمولی بوده و شیوه درست کردن آن به این گونه است که دنده‌ها را به سیخ کشیده و گوشت چرخ شده راسته را روی آن قرار داده و بعد از افزودن چاشنی‌های لازم کبابش می‌کنند...

 

برای آشنایی بیشتر با ارزش غذایی خورش خلال و دنده کباب پای صحبت‌های یک کارشناس تغذیه نشستیم تا او برایمان از خواص غذایی این غذاهای خوشمزه و خاص کرمانشاهی‌ها بگوید.

 

علی اشرف رشیدی در گفتگو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه اشاره ای به ارزش غذایی خورش خلال و دنده کباب داشت و گفت: گوشت قرمز از اجزای اصلی در پخت خورش خلال و دنده کباب کرمانشاهی به حساب می‌آید و از آنجایی که گوشت قرمز یکی از منابع خوب تامین کننده آهن مورد نیاز بدن است، مصرف این دو غذا می‌تواند در تامین آهن مورد نیاز بدن نقش اساسی داشته باشد.

 

به گفته این کارشناس تغذیه آهن را می‌توان از دو منبع گیاهی و جانوری تامین کرد که گوشت قرمز مهمترین منبع تامین آهن جانوری است.

 

رشیدی با اشاره به اینکه بادام، گوشت و سایر مواد به کار رفته در تهیه خورش خلال ارزش تغذیه ای بسیار زیادی دارند، بادام را حاوی پروتئین قابل قبولی دانست و گفت: ترکیب این پروتئین با پروتئین موجود در گوشت قرمز ارزش غذایی فوق العاده زیادی دارد که مصرف آن برای افرادی که در سنین رشد هستند بسیار مناسب است.

 

رشیدی افزود: از نظر کارشناسان تغذیه توصیه می‌شود افرادی که کلسترول بالا ندارند مصرف گوشت قرمز را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

این کارشناس تغذیه در ادامه بادام را یکی از مغزهای با ارزش تغذیه‌ای بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت: وجود بادام در خورش خلال آن را به یکی از مقوی‌ترین غذاها تبدیل کرده است.

  

رشیدی مصرف دنده کباب را نیز به دلیل استفاده از گوشت قرمز در تهیه آن حاوی مواد مغذی مفیدی برای افراد دانست. 

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha