رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از افزایش 45 درصدی تولید مقالات علمی در دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در نشست با معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به راهبرد دانشگاه محقق اردبیلی در مورد فعالیتهای فرهنگی، گفت: فعالیتهای فرهنگی برای دانشگاه هدف است و در راستای این هدف گامهای مثمرثمری برداشتهایم.
صادقی با بیان اینکه تعداد مقالات منتشر شده در سال 94 نسبت به سال 93 رشد 45 درصدی دارد، افزود: مقالات JCI در این مدت 66 درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: برای اولین بار تیمهای ورزشی دانشگاه نیز برای اولین بار به کشورهای دیگر اعزام شدند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تعداد انجمنها، کانونها، همایشهای کوتاه مدت و دورههای مختلف در دانشگاه چند برابر شده است، ادامه داد: در این مسیر معاونت فرهنگی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همگرایی حرکت کردهاند و ما دانشگاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری را دو بال برای توسعه دانشگاه در ابعاد مختلف میدانیم.
حجتالاسلام والمسلمین سیفاله مدبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: رویکرد دانشگاه محقق اردبیلی به فعالیتهای فرهنگی توسعه محور است و سال گذشته بودجه فرهنگی دانشگاه یک میلیارد تومان بود که این بودجه برای دانشگاه مادر اردبیل، بودجه زیادی نیست.
وی با اشاره به برخی فعالیتهای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: یکی از این اقدامات کتاب پیام بیداری و امید بود که در آن نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی به 58 زبان زنده دنیا ترجمه شده است.
مدبر با اشاره به اینکه مرکز مطالعات دینی در دانشگاه محقق اردبیلی راه اندازی شده است، اضافه کرد: این مرکز با حضور 150 نفر از اعضای هیات علمی راه اندازی شده و هدف آن احیای تمدن اسلامی در تمامی حوزهها است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دل دانشگاه قرار دارد و با هم بسوی اهداف مشترک و متعالی حرکت میکنند.
دکتر عباس فنیاصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: همه مجموعههای دانشگاه محقق اردبیلی به سوی اهداف مشترکی گام بر میدارند و در این زمینه وحدت رویه خوبی دارند.
وی با اشاره به همگرایی موجود در بین حوزههای مختلف دانشگاه، ادامه داد: این همگرایی سبب توسعه فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی، دانشجویی، هنری و سیاسی شده است.
دکتر فرشاد کیوان بهجو مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز تصریح کرد: هماکنون در دانشگاه محقق اردبیلی پنج تشکل، 53 انجمن علمی، 23 کانون و 67 نشریه وجود دارد.
وی افزود: کل برنامهها نسبت به سال 92 حدود 956 درصد افزایش نشان میدهد و تعداد برنامهها از نیم برنامه در روز به 2.8 برنامه در روز افزایش یافته است.
کیوان بهجو با اشاره به اینکه در هر روز کاری 420 دانشجو در فعالیتهای مختلف فرهنگی دانشگاه مشارکت میکنند، افزود: در سال 92 در سطح دانشگاه 19 نشریه وجود داشت که 9 نشریه فعال بود، اما اکنون 67 نشریه وجود دارد که 45 نشریه فعال هست.
نظرات