• دوشنبه / ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403112216627
  • منبع : نمایندگی اردبیل

حضور حماسی مردم اردبیل در راهپیمایی ۲۲بهمن

حضور حماسی مردم اردبیل در راهپیمایی ۲۲بهمن

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن گفت: امروز برخی می‌گویند چرا ما شعار مرگ بر آمریکا می‌دهیم برای اینکه آمریکا بزرگترین ظلم و جنایت را در حق مردم ایران کرده است. این شعار بر اساس منطق قرآن است.

مردم استان اردبیل از اولین دقایق آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن با وجود سرمای هوای برای خلق حماسه‌ای باشکوه‌تر از سال‌های قبل به خیابان‌ها آمدند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سیدضیاءالدین آقاجانپور در آیین گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در اردبیل با اشاره به شعارهای مردم اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهارکرد: شعارهای امروز مردم در این اجتماع بزرگ یادآور شعارهای دوران انقلاب اسلامی است که مردم برای تحقق آن شعارها و آرمان‌ها جان دادند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تبیین مفهوم استقلال اظهار کرد: استقلال یعنی ما می‌خواهیم مستقل باشیم. در رژیم گذشته کشور حاکمان ایران وابسته به اجانب بودند و قدرت‌های خارجی بر مقدرات سیاسی نظامی و اقتصادی و فرهنگی کشور حاکم بودند. قیام ما برای مبارزه با ظالمان و مستکبران بود.

آقاجانپور افزود: امروز برخی می‌گویند چرا ما شعار مرگ بر آمریکا می‌دهیم برای اینکه آمریکا بزرگترین ظلم و جنایت را در حق مردم ایران کرده است. این شعار بر اساس منطق قرآن است. خداوند هرگز اجازه نمی‌دهد ظالمان و زورگویان بر امت اسلامی سلطه پیدا کنند.در رژیم گذشته کشور تحت سلطه آمریکا بود مردم با شعار الله اکبر دست رد بر سینه اجانب و بیگانگان زدند و آمریکایی‌ها را از کشور بیرون کردند.

وی با تاکید بر اینکه امروز هم مردم پای همان آرمان‌ها ایستاده اند، اظهار کرد: امروز برخی می‌گویند مذاکره و سازش کنیم. مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز فرمودند با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم به علت اینکه ما تجربه داریم. آمریکایی‌ها پایبند به عهد و پیمان خودشان نیستند و قرآن هم به ما چنین اجازه‌ای نمی‌دهد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به سیره اهل بیت و امام حسین(ع) در مواجهه با ظالمان اظهار کرد: به امام حسین(ع) پیشنهاد کردند که تسلیم شود تا فرزندان و یارانش به شهادت نرسند و و خاندانش مصیبت نبینند اما ایشان فرمودند به امیرتان بگویید که من فرزند پیغمبر (ص) و علی(ع) و فاطمه(س) هستم و جدم به من اجازه نمی‌دهد تسلیم شوم.هیهات منا الذله.

وی ادامه داد: طبق فرموده امام راحل(ره) ما به هیچ ملت و کشوری ظلم نمی‌کنیم و زیر بار زورگویی ظالمان و مستکبران هم نمی‌رویم و این منطق اسلام است.

آقاجانپور در بخش دیگری از سخنانش گفت: راه عزت و شرف ما و راه حفظ استقلال کشور ما در مذاکره کردن و سازش نیست. هیچ انسان آزاده و شرافتمندی تسلیم خواسته‌های دشمن نمی‌شود. راه مقابله با دشمن قوی شدن است.

وی با بیان اینکه امروز ایران اسلامی در اوج اقتدار است، تصریح کرد: ما برای اولین بار در تاریخ ایران هواپیمای جنگنده نظامی و کشتی جنگی تولید کردیم، برای اولین بار در تاریخ ایران قایق‌های پرنده تولید کردیم برای اولین بار ماهواره‌های زیادی را به فضا فرستادیم و برای اولین بار در تاریخ ایران موشک‌هایی تولید کردیم اگر اربابان نظام سلطه و رژیم اشغالگر قدس غلط اضافی کنند تلاویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم.

در ادامه مردم اردبیل، بار دیگر با بصیرت و آگاهی در خیابان حاضر شدند و با حضور پررنگ و حماسی خود مشت محکمی به دهان یاوه‌گویان زدند.

نکته قابل توجه راهپیمایی امسال حضور پرشور و چشمگیر دهه هشتادی و نودی‌ها در این راهپیمایی است که سرمای هوا نیز حریف آنها نشده بود و مردم ولایتمدار و استوار اردبیل در حالی پرچم‌ها و نمادهای با مضامین «ایستادگی و مقاومت رمز افول آمریکا مستکبر»، «ایران استوار ۴۴ سال افتخار» و «نهضت ادامه دارد»، در دست داشتند تا اعلام وفاداری خود را به نظام اسلامی نشان دهند.

عظمت این شکوه حضور نه در تصویر و قاب تلویزیون که در صحنه‌های خیایان و میادین دیدنی بود و اقشار مختلف با حضور پرشور خود حماسه‌ای متفاوت از سال‌های گذشته خلق کرده و پیام مقاومت در برابر دشمنان ایران را به جهان مخابره کردند و مشت گره کرده‌شان دهان یاوه گویان شرق و غرب را بست تا بار دیگر روحیه معنوی و توأم با شور و شعور ایرانیان را همگان لمس و درک کنند.

علاوه بر شهر اردبیل در سایر شهرهای استان اردبیل نیز راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن با حضور و شور و شوق مردم همراه بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha