• سه‌شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-76516

رئيس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري خليل‌آباد خبر داد؛

منابع طبیعی شهرستان به سرعت در حال تخریب هستند

منابع طبیعی شهرستان به سرعت در حال تخریب هستند
رئيس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري خليل‌آباد گفت: منابع طبیعی شهرستان به سرعت در حال تخریب هستند و روند احیاء آن به کندی انجام می‌شود.

سيدرضا نجفي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجویان ایران (ایسنا)– منطقه خراسان، با بیان اینکه خلیل‌آباد جزء مناطقي با اقليم خشك و نيمه‌خشك است، بیان کرد: این شهرستان وسعتي بالغ بر206 هزار هكتار مساحت اراضي كشاورزي دارد و مستحدثات آن بالغ بر 32 هزار هكتار و مابقي به مساحت 174 هزار هكتار عرصه طبيعي است.

وی با اشاره به ايجاد كمربند حفاظتي به طول سه هزار متر توسط اين اداره بیان کرد: در سال گذشته در بخش مرتع در بهبود و اصلاح مراتع در قالب ذخيره نزولات، به ميزان 87 هكتار و مرمت و اصلاح يك باب چشمه و در بخش مديريت پايدار مراتع نسبت به نظارت بر اجراي طرح‌هاي مرتع‌داري به ميزان 45 هزار هكتار و ساماندهي چراي دام در مراتع به ميزان 120 هزار هكتار و مميزي تسنیق مراتع 14 هزار هكتار اقدام شده است.

نجفی يادآور شد: در بخش جنگل‌كاري نسبت به توسعه و نگهداري آن اقدام شده و در حوزه بيابان‌زدايي ضمن مديريت منابع جنگلي و بيابان‌زدايي و كنترل كانون‌هاي بحران، اين اداره اقدام به نهال‌كاري و آبياري سنواتي توسعه جنگل با نهال نموده است.

رئيس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري خليل‌آباد افزود: امروزه سطح فرهنگی جوامع با چگونگی استفاده آن‌ها از طبیعت سنجیده می‌شود.

سيدرضا نجفي تأكيد كرد: بايد با عزم ملي و اراده همگاني به حفظ، احياء و بهره‌برداري اصولي منابع طبيعي و آبخيزداري شهرمان بر پايه شرع مقدس اسلام بپردازيم.

وی تصریح کرد: دين مبين اسلام به همان گونه كه براي كل زندگي انسان و به تبع آن منابع طبيعي و درختكاري برنامه‌ريزي و تأكيد دارد، نسبت به رعايت اصول صحيح بهره‌برداري و پرهيز از قطع درختان و كندن گياهان و تخريب خاك و حفاظت از آن‌ها نيز بسيار سفارش كرده و آن را عملي زشت و ناروا مي‌داند؛ به‌طوري كه پيامبر گرامي اسلام حتي در مواقع جنگ، ياران خود را از نابودي درختان و مزارع دشمن بر حذر مي‌داشتند.

نجفی ابراز اميدواري كرد: با گذشت زمان و آگاهی بیشتر افراد جامعه، به‌ويژه مسئولان و بهرهبرداران و با توجه به نقش موثر منابع طبيعي در توسعه كشاورزي و اقتصادي مناطق، آحاد مردم با عزم ملي به حفظ، احياء و بهره‌برداري اصولي منابع طبيعي و آبخيزداري بپردازند.

وي خاطرنشان کرد: تجربه سال‌ها كار و فعاليت در عرصه منابع طبيعي اين واقعيت را به اثبات رسانيده كه بدون مشاركت اقشار مختلف به ويژه مسئولان و بهره‌برداران، امكان دستيابي به موفقيتي در اين زمينه مقدور نخواهد بود؛ زيرا تنوع و گستردگي حوزه كاري در بخش منابع طبيعي لزوم مشاركت همگاني به منظور حفظ عمران و آباداني اين عرصه‌ها را مي‌طلبد.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha