• شنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-146454

/مهم‌ترین رویداد قرآنی استان/

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی: اطلاع‌رسانی لازم برای نمایشگاه قرآن صورت نگرفته است

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی:
اطلاع‌رسانی لازم برای نمایشگاه قرآن صورت نگرفته است
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: به عقیده من انعکاس خبری و اطلاع‌رسانی لازم برای این نمایشگاه صورت نگرفته است و استقبال از این نمایشگاه به خصوص در ماه قرآن باید بیش از این باشد چرا که انتظارات جامعه از فعالیت‌های قرآنی بیش از این است.

حجت السلام و المسلمین محمد احمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه خراسان، در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت در خصوص ارزیابی این دوره نمایشگاه اظهار کرد: طرح آزمون حفظ قرآن همه ساله توسط اوقاف به تنهایی برگزار می‌شد؛ سال گذشته در تجربه‌ای جدید طرح 1452 که شاید بیشترین انعکاس از فعالیت‌های قرآنی اوقاف به صورت سراسری برگزار می‌کند، داشت.

وی افزود: سال گذشته برای اولین بار از تمام دستگاه‌ها، مجموعه‌ها و نهادهایی که کار قرآنی انجام می‌دهند دعوت کردیم و گفتیم که قصد داریم کاری را به نام قرآن فارغ از نام برگزارکنندگان آن انجام دهیم، ما حتی مسابقاتی که همه ساله به صورت سراسری با  عنوان مسابقات قرآنی اوقاف برگزار می‌شد به مسابقات قرآنی جمهوری اسلامی تغییر نام داده‌ایم و با کمک تمام دستگاه‌ها شاهد ارتقاء کمی و کیفی این مسابقات بوده‌ایم، برای مثال در طرح 1452 که تمام دستگاه‌های استان در کنار هم قرار گرفتند نتیجه آن این شد که حدود 10 درصد از شرکت‌کنندگان کل کشور از خراسان در این طرح شرکت کردند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی خاطرنشان کرد: نمایشگاه قرآن فرصتی است برای ظهور و بروز مجموعه‌هایی که کارهای فرهنگی و قرآنی در حوزه دین انجام می‌دهند؛ ما باید برای این مجموعه‌ها فرصتی فراهم کنیم تا بتوانند خودشان را عرضه کنند البته باید جامعه و اقشار مختلف نیز مطلع شوند تا بتوانند از این فرصت استفاده کنند.

حجت السلام و المسلمین محمد احمدزاده ادامه داد: به هر حال دستگاه‌های مختلف استان در حوزه قرآن مشغول فعالیت هستند که ظرفیت بالایی دارند که اگر از آن‌ها در این هماورد دعوت و ظرفیت‌های آن‌ها استفاده می‌شد کیفیت نمایشگاه بیشتر از این بود، البته نمی‌خواهیم زحماتی که برای برگزاری این نمایشگاه کشیده شده است را نادیده بگیریم چرا که مسئولیت مربوطه برای برگزاری این نمایشگاه بسیار تلاش کرده‌اند اما این نمایشگاه با توجه به انتظاراتی که از آن می‌رود می‌توانست بهتر برگزار شود.

وی در خصوص حضور این اداره در چهاردهمین نمایشگاه قرآن تشریح کرد: امسال اداره کل اوقاف در چند قسمت از نمایشگاه حضور دارد؛ غرفه‌ای برای کودکان و نوجوانان، یک غرفه برای انجمن وقف دانشکده علوم قرآنی، غرفه‌ای برای انجمن وقف اشتغال و حرفه‌آموزی، غرفه‌ای برای انجمن وقف مدارس علمیه، در بخش دانشکده علوم قرآنی (گفتمان انقلاب اسلامی) و اداره امور قرآنی در حوزه فعالیت‌های حفظ و مسابقات قرآن از بخش‌هایی است که این ادراه در نمایشگاه قرآن امسال دارد و خدماتی را ارائه می‌کند.    

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در مورد وقف‌های مشارکتی مطرح کرد: پس از موقوفه‌ مهر فاطمی، موقوفه دانشکده علوم قرآنی در منطقه الهیه و مجتمع مدارس حضرت مهدی(عج) به سبک وقف مشارکتی در حال ساخت است، هم‌چنین در توسعه بقاع متبرکه و خدمات رفاه زائرین از مدلوقف مشارکتی استفاده می‌شود و استقبال خوبی هم شده است.

وی ادامه داد: وقف‌های مشارکتی معمولا زمان‌بر هستند چرا که کار بزرگی است و سرمایه آن خرد خرد جمع می‌شود، قریب به 300 وقف جدید در سال 97 در استان ثبت و نهایی شد که غیر از وقف‌های مشارکتی است.  
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha