یوسف بیدخوری ۱۸ بهمن ماه، در افتتاح اقامتگاه بوم گردی روستای بزنجرد از توابع بخش مرکزی خلیلآباد که با حضور سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: همزمان با دهه مبارک فجر پنجمین اقامتگاه بوم گردی به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به اینکه طی این سالها ۱۹۰ اقامتگاه بوم گردی در شهرستانهای خراسان رضوی به بهرهبرداری رسیده است، افزود: روستاهای خراسان رضوی ظرفیتهای بسیار خوبی در بهرهبرداری از اقامتگاههای بوم گردی دارند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی با بیان اینکه گردشگران از اقامتگاههای بوم گردی استقبال بسیار خوبی دارند، اظهار کرد: همزمان با دهه مبارک فجر دو مجتمع گردشگری، یک هتل، یک هتل آپارتمان، ۶ دفتر و شرکت خدمات مسافرتی و ۵ اقامتگاه بوم گردی با بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است.
وی همچنین از ایجاد اشتغال برای ۶۵۰ نفر در پروژههایی که در این دهه به بهرهبرداری رسیدهاند خبر داد و تصریح کرد: اقامتگاه بوم گردی یکی از مجموعههایی هستند که در هر سه حوزه مأموریتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کاربرد دارد.
بیدخوری اقتصاد گردشگری شهرها و روستاها به حفاظت از میراث نیاکانمان وابسته است، گفت: در کنار اقامتگاههای بوم گردی ضروری است که فروشگاههای صنایعدستی هم راهاندازی کنند.
وی با اشاره به اینکه در تمامی شهرستانهای استان اقامتگاههای بوم گردی راهاندازی شده است، خاطرنشان کرد: سرمایهگذاران نیازمند حمایتهای جدی هستند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی گفت: انتظار داریم که جلسات اداری و ستاد اجرایی خدمات سفر را در اقامتگاههای بوم گردی برگزار شوند. این فضاها نیاز به معرفی بیشتری دارند.
وی با بیان اینکه قطعاً اینگونه مجموعهها هر چه بهتر معرفی شوند کمک به اقتصاد محلی همین منطقه میشود، گفت: اقامتگاههای بوم گردی در ماندگاری گردشگران تأثیر بسیاری دارند.
برابر درامد نفت میتوان از حوزه گردشگری درآمد حاصل کرد
حجتالاسلام علی عسگری سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در ادامه گفت: بوم گردی و گردشگری و اقتصاد زیارت و گردشگری میتواند در انتقال فرهنگ و معرفی فرهنگ رضوی بسیار مؤثر باشد.
وی با اشاره به اینکه گردشگری همچنین در شناخت جغرافیایی تأثیر بسیاری دارد، اظهار کرد: مردم کشور به موضوع گردشگری و استفاده از بوم گردی اهمیت خوبی میدهند.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اعلام اینکه هرچند به لحاظ فرهنگی دینی خودکفا هستیم اما به لحاظ اقتصادی، معیشت، توریسم و بوم گردی هم باید شرایط را ارتقاء دهیم تا برای زائران خارجی جاذبه داشته باشد.
وی با بیان اینکه تلاش ما بر ماندگار کردن زائران است، تصریح کرد: باید بوم گردیها به خوبی معرفی شوند. میتوان برابر با درامد نفت از حوزه گردشگری و بوم گردیها نیز درآمد حاصل کرد.
شهرستان خلیلآباد سرزمین فرصتها است
علی گرمابی فرماندار خلیلآباد گفت: این اقامتگاه بوم گردی با اعتبار ۴ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و اعتبارات دولتی در روستای بزنجرد از توابع بخش مرکزی این شهرستان به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه شهرستان خلیلآباد سرزمین فرصتها است، افزود: پروژهها متناسب با ظرفیتهای شهرستان برنامهریزی شده است.
فرماندار خلیلآباد اظهار کرد: نقشه راهی که با کمک خود اهالی ترسیم کردیم موجب شده که بسیاری از پروژهها متناسب با ظرفیتها برنامهریزی شوند.
وی یکی از بهترین حوزههای شهرستان را بخش گردشگری دانست و تصریح کرد: اقامتگاههای بوم گردی در تکمیل زنجیره حوزه گردشگری بسیار حائز اهمیت است.
گرمابی بیان کرد: با توجه به اینکه خلیلآباد دیار تاکستانهای سرسبز است بدون شک محصولات شهرستان در جذب گردشگری بسیار تأثیرگذار است.
وی با اشاره به اینکه انگور و کشمش شهرستان در کشور منحصر به فرد است، خاطرنشان کرد: باید پک سوغاتی از این محصول استراتژیک با هدف تکمیل زنجیره گردشگری تهیه شود.
فرماندار خلیلآباد گردشگران را سفیر فرهنگی دانست و گفت: خلیلآباد از اقامتگاههای بوم گردی، آبگرم و طبیعت منحصر به فرد شهرستان به عنوان پتانسیلهای حوزه گردشگری منطقه نام برد.
رویکرد دولت بر توسعه برابر و پایدار در شهر و روستا است
گرمابی همچنین در افتتاح پروژه زمین چمن مصنوعی که به صورت متمرکز در روستای میرآباد از توابع بخش مرکزی این شهرستان برگزار شد، گفت: با نگاه به توسعه زیرساختهای در سطح بخش مرکزی اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه اگر در حوزه زیرساختهای فرهنگی و ورزشی ورود نکنیم قطعاً آسیبهای اجتماعی و تبعات منفی آن را در شهرستان و جامعه شاهد خواهیم بود، اظهار کرد: پروژههای زمین چمن با اعتبار ۳ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
فرماندار خلیلآباد رویکرد دولت را بر توسعه برابر و پایدار در سطح شهر و روستا دانست و خاطرنشان کرد: همزمان با دهه مبارک فجر در مجموع ۸۵ پروژه در حوزههای عمران، خدماتی و اقتصادی با اعتبار ۲۳۳ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
افتتاح ۳۰ زمین چمن مصنوعی طی ۳ سال
حجتالاسلام جواد نیکبین نماینده مردم خلیلآباد در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با تأکید بر اینکه باید قدردان خدمات جمهوری اسلامی ایران باشیم، گفت: امروز بسیاری از روستاهای منطقه به چمن مصنوعی مجهز شدهاند.
وی با اشاره به اینکه طی ۳ سال اخیر بیش از ۳۰ چمن مصنوعی در منطقه ترشیز افتتاح شده است، گفت: هر روستایی که زیرسازی لازم را انجام دهند و مشکل زمین رفع شود به صورت ویژه نصب چمن مصنوعی در دستور کار قرار میگیرد.
نماینده مردم خلیلآباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هر چه در حوزه ورزش سرمایهگذاری شود در حوزه بهداشت و درمان کمتر هزینه خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات