رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: گوشت مرغ در این استان با سه رتبه کیفی توزیع می شود.
دکتر علی اکبر دلیر صحرایی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا،
منطقه خراسان شمالی، با اشاره به اینکه طرح ارتقای کیفی گوشت از ابتدای مهرماه سال
جاری در استان اجرایی می شود، افزود: با اجرای این طرح بساط گوشت مرغ با نام هایی
همچون ارگانیک، سبز و ... برچیده می شود.
وی ادامه داد: در این راستا کشتارگاه ها و گوشت مرغ در دره
سه رتبه
A
،
B
، و
A
پلاس قرار می
گیرند.
دلیرصحرایی اظهار کرد: در گوشت مرغ نوع
A
تمامی امحاء و احشای مرغ کشتار شده
خارج می شود و در نوع
B
بخش هایی همچون جگر و ... به مرغ چسبیده است.
وی تصریح کرد: کشتارگاه و مرغ نوع
A
پلاس در محدوده خط
و تولید محصول صادراتی قرار دارند.
این مقام مسئول توضیح داد: کشتارگاه های خراسان شمالی در
رده نوع
B
قرار دارند و یک کشتارگاه به دنبال اخذ رده گروه
A
قرار دارند.
نظرات