• یکشنبه / ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: Bojnourd-51350

گوشت مرغ در خراسان شمالی با سه رتبه کیفی توزیع می شود

گوشت مرغ در خراسان شمالی با سه رتبه کیفی توزیع می شود

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: گوشت مرغ در این استان با سه رتبه کیفی توزیع می شود.

دکتر علی اکبر دلیر صحرایی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، با اشاره به اینکه طرح ارتقای کیفی گوشت از ابتدای مهرماه سال جاری در استان اجرایی می شود، افزود: با اجرای این طرح بساط گوشت مرغ با نام هایی همچون ارگانیک، سبز و ... برچیده می شود.

وی ادامه داد: در این راستا کشتارگاه ها و گوشت مرغ در دره سه رتبه A ، B ، و A پلاس قرار می گیرند.

دلیرصحرایی اظهار کرد: در گوشت مرغ نوع A تمامی امحاء و احشای مرغ کشتار شده خارج می شود و در نوع B بخش هایی همچون جگر و ... به مرغ چسبیده است.

وی تصریح کرد: کشتارگاه و مرغ نوع A پلاس در محدوده خط و تولید محصول صادراتی قرار دارند.

این مقام مسئول توضیح داد: کشتارگاه های خراسان شمالی در رده نوع B قرار دارند و یک کشتارگاه به دنبال اخذ رده گروه A قرار دارند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha