• چهارشنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99122721149
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدیر امور آب و فاضلاب خواف مطرح کرد

رفع مشکل کم آبی بیش از ۳۰۰۰ مشترک نشتیفانِ خواف

رفع مشکل کم آبی بیش از ۳۰۰۰ مشترک نشتیفانِ خواف

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور آب و فاضلاب خواف گفت: مشکل کم آبی ۳۰۴۱ مشترک شهر نشتیفان شهرستان خواف رفع شد.

به گزارش روابط عمومی امور آب و فاضلاب خواف، سید حسن رضائیان با اشاره به اصلاح ۵۰۰ متر از شبکه آبرسانی شهر نشتیفان، اظهار کرد: این پروژه با هدف خدمت رسانی هر چه بیشتر و تامین آب شرب مشترکان با صرف ۴۵۰ میلیون ریال هزینه اجرا  شد.

وی با بیان اینکه با اصلاح شبکه آب رسانی در این شهر از هدر رفت ۱۵ درصدی آب شرب و کاهش اتفاقات جلوگیری به عمل آمد، افزود: شبکه آب رسانی شهر نشتیفان با تلاش بی وقفه همکاران و در مدت ۷ روز اصلاح و بازسازی شد.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان خواف گفت: اجرای اصلاح و زون‌بندی ۲۱۰۰ متر از شبکه توزیع آب شهر نشتیفان برای پایدار سازی شبکه و برخورداری یکسان شهروندان از آب آشامیدنی در حال انجام است.

وی به طرح تفکیک زون‌های فشاری این شهر اشاره کرد و گفت:  برخورداری یکسان شهروندان از آب و کاهش اتفاقات شبکه با این اقدام میسر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha