• سه‌شنبه / ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99122619819
  • خبرنگار : 71263

ظرفیت انرژی خورشیدی در آمریکا چهار برابر می‌شود

ظرفیت انرژی خورشیدی در آمریکا چهار برابر می‌شود

انتظار می رود ظرفیت تاسیسات خورشیدی در آمریکا تحت تاثیر تمدید یارانه این صنعت در اواخر سال گذشته و رونق تقاضا برای نیروی پاک، تا سال ۲۰۳۰ چهار برابر شود.

به گزارش ایسنا، انجمن صنایع انرژی خورشیدی آمریکا با اشاره به گزارشی که مشترکا با شرکت وود مک کنزی منتشر کرده است، اعلام کرد این صنعت ظرف یک دهه آینده ۳۲۴ گیگاوات ظرفیت نصب شده خواهد شد که بیش از سه برابر حدود ۱۰۰ گیگاوات ظرفیت نصب شده تا سال ۲۰۲۰ خواهد بود.

ظرفیت انرژی خورشیدی ۳۲۴ گیگاوات می تواند به اندازه کافی نیرو برای تامین برق ۶۰ میلیون خانه معادل حدود ۴۰ درصد از خانه ها در آمریکای امروز تولید کند.

این دورنما منعکس کننده تقاضای قوی از سوی نیروگاهها و تلاش شرکتها برای رسیدن به اهداف کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و همچنین کاهش هزینه ها برای این فناوری است که به بازار تاسیسات خورشیدی خانگی رونق بخشیده است.

تنها سه درصد از برق آمریکا از طریق خورشید تامین می شود اما انجمن صنایع انرژی خورشیدی آمریکا امیدوار است این نرخ در یک دهه آینده به ۲۰ درصد رشد کند.

صنعت انرژی خورشیدی آمریکا سال میلادی گذشته با وجود پاندمی ویروس کرونا ۱۹.۲ گیگاوات ظرفیت جدید اضافه کرد که ۴۳ درصد در مقایسه با سال ۲۰۱۹ رشد داشت و رکورد سالانه بالایی برای این صنعت است. پروژه های در ابعاد نیروگاهی که عمده این بازار را تشکیل می دهند، اختلال جزئی به دلیل تعطیلیهای مربوط به شیوع پاندمی ویروس کرونا را تجربه کردند. نصب پنلهای خورشیدی خانگی در سه ماهه دوم به دلیل پاندمی شدیدترین آسیب را دید اما تا پایان سال ۱۱ درصد رشد کرد و به رکورد ۳.۱ گیگاوات رسید.

کنگره آمریکا سال گذشته در راستای بسته کمک اقتصادی کرونایی و تامین بودجه دولت آمریکا، تخفیف مالیاتی ۲۶ درصدی را تمدید کرد تا به کاهش هزینه تاسیسات خورشیدی کمک کند.

بر اساس گزارش رویترز، انجمن صنایع انرژی خورشیدی آمریکا تاکید کرد مشوقهای مالیاتی، لغو تعرفه واردات پنلهای خارجی و آموزش نیروی کار برای این که آمریکا انتشار گازهای گلخانه ای را کاهش دهد و از وخامت بیشتر تبعات تغییرات اقلیمی جلوگیری کند، ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha