به گزارش ایسنا، دکتر امیر عباس منوچهری تشکیل این ستاد را به منظور اجرای هرچه بهتر طرح آماده باش نوروزی مراکز درمانی سازمان تأمیناجتماعی دانست و افزود: ستاد نوروزی مدیریت درمان در تمامی استانها با هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی به فعالیت میپردازد.
وی با بیان اینکه در ایام نوروز شاهد افزایش مسافرت هستیم و ممکن است برخی افراد در طول مسافرت به خدمات درمانی نیاز پیدا کنند، ادامه داد: برای خدمترسانی مناسب به مسافران نوروزی در مراکز درمانی و بیمارستانهای سازمان تأمیناجتماعی پیشبینیهای لازم انجام شده و در استانهای مقصد نیز آمادگی کامل به وجود آمده است.
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی افزود: لازم است دستورالعملها و پروتکلهای ابلاغی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در اجرای برنامهها مد نظر قرار گیرد و تمامی محدودیتها و الزامات و نکات پیشگیرانه در همه موارد رعایت شود.
منوچهری ادامه داد: همچنین لازم است تمهیداتی اندیشیده شود تا مراکز درمانی ضمن پاسخگویی مناسب به بیماران کووید و غیرکووید، آمادگی مواجهه با پیک جدید احتمالی شیوع ویروس کرونا را داشته و درصورت نیاز امکان فراخوان فوری تمامی پزشکان و کارکنان فراهم باشد.
وی گفت: با توجه به راهاندازی سامانه نسخه الکترونیک و توقف صدور دفترچههای درمانی، برنامهریزی های لازم برای دسترسی مناسب به کارشناسان فناوری اطلاعات به منظور پیشگیری و رفع اشکالات احتمالی صورت می پذیرد.
منوچهری از نصب پلاکاردهای اطلاعرسانی به مسافران نوروزی در شهرهای مختلف خبر داد و گفت: برای اطلاع مسافران از نشانی مراکز درمانی تأمیناجتماعی این پلاکاردها در ورودی شهرها نصب میشود.
وی بر حضور پزشکان کشیک در تمامی بیمارستانها و ستاد مدیریت درمان سراسر کشور تأکید کرد و گفت: سایر پزشکان نیز برای خدمترسانی به بیماران در دسترس خواهند بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی پذیرش بیماران در ایام غیرتعطیل نوروزی را نیز همچون روال جاری برشمرد و افزود: امیدواریم با فعالیت مطلوب مراکز درمانی تأمیناجتماعی شاهد رضایتمندی بیمهشدگان باشیم و امکان دسترسی کامل بیماران به خدمات درمانی در این ایام فراهم شود.
انتهای پیام
نظرات