• سه‌شنبه / ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99122619751
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران:

استفاده سنتی از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی مازندران پذیرفتنی نیست

استفاده سنتی از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی مازندران پذیرفتنی نیست

ایسنا/مازندران رئیس جهاد دانشگاهی مازندران تاکید کرد: استفاده سنتی و متعارف از ظرفیت‌های یک نهاد علمی همچون جهاد دانشگاهی پذیرفتنی نیست.

محمدرضا شافعیان در جلسه اهدای احکام اعضای هیئت مدیره مرکز خدمات تخصصی "آبزی‌پروری" جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه این نهاد انقلابی دارای ظرفیت‌های بسیار مناسبی داست که می‌توان فعالیت‌های پژوهشی و علمی را در آن به عنوان پایلوت به مرحله اجرا رساند، اظهار کرد: این ظرفیت‌ها در جهاد بالقوه است و باید به بالقوه بهینه تبدیل شود.

وی با بیان اینکه در این نهاد، از خروجی فعالیت‌هایی که به صورت دانشی و علمی است حمایت می‌شود، تصریح کرد: استفاده سنتی و متعارف از ظرفیت‌های یک نهاد علمی همچون جهاد دانشگاهی پذیرفتنی نیست.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مناسبی در اختیار جهاد دانشگاهی قرار دارد که برای امور تحقیقاتی، پژوهشی و علمی می توان از آن بهره گرفت، تصریح کرد: چندین نهاد و سازمان از جمله دانشگاه علوم کشاورزی ساری و اداره‌کل شیلات مازندران برای این امر اعلام آمادگی کردند.

وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت‌های موجود و نگاه عالمانه، باید فعالیت صورت گرفته در جهاد دانشگاهی مازندران با سایر تحقیقات انجام شده متمایز باشد، گفت: سازمان‌ها و نهادهای علمی و آموزشی از ظرفیت‌های انتشارات و رسانه‌ در اختیار جهاد نیز می‌توانند نهایت بهره را ببرند.

به گزارش ایسنا، مسعود هدایتی‌فر عضو هیئت مدیره مرکز خدمات تخصصی "آبزی‌پروری" جهاد دانشگاهی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه آموزش، تحقیق، تالیف و پشتیبانی از تحقیقات از مهم‌ترین فعالیت‌های جهاد دانشگاهی محسوب می‌شود، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی مازندران دارای ظرفیت‌های فراوانی است که باید از بالقوه به بالفعل تبدیل شود.

وی تصریح کرد: در حوزه انتشارات، بهترین و معتبرترین کتب دانشگاهی از سوی جهاد دانشگاهی تالیف و ترجمه می‌شود و امیدوارم این موضوع در واحد مازندران نیز تداوم یابد.

محمدمهدی عباس‌زاده یکی دیگر از اعضای این هیئت مدیره نیز با اشاره به اینکه اداره کل شیلات و جهاد دانشگاهی مازندران بر اساس تفاهم‌نامه منعقدشده با یکدیگر قرابت نزدیکی دارند، گفت: طرح‌های پژوهشی جهاد دانشگاهی مازندران بسیار کارآمد و بر اساس نیازهای روز جامعه است.

وی تصریح کرد: تامین نهاده‌های غذایی در امور آبزی‌پروری به دلیل گرانی و کمبود در بازار، به یکی از بزرگترین مشکلات مردم و سرمایه‌گذاران تبدیل شده که استفاده از پروژه ریزجلبک‌ها در تغذیه و باروری استخرها و آب‌بندان‌ها موجب کاهش قیمت تمام شده و افزایش رضایت مصرف کننده خواهد شد.

معاون آبزی‌پروری اداره‌کل شیلات مازندران تاکید کرد: اگر پروژه ریزجلبک‌ها را بتوانیم به نتیجه نهایی برسانیم، گام مفیدی در تامین نیازهای غذایی آبزی‌پروری برداشته خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه، از سوی محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران و نماینده معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور، احکام مسعود هدایتی‌فر و محمدمهدی عباس‌زاده به عنوان اعضای هیئت مدیره مرکز خدمات تخصصی "آبزی‌پروری" واحد جهاد دانشگاهی مازندران اهدا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha