به گزارش ایسنا سردار مهدی معصوم بیگی با تاکید بر ضرورت همراهی مردم و مسئولان برای صیانت از اموال و اماکن تاریخی اظهارکرد: میراث فرهنگی از ارزشمندترین سرمایههای کشور و بیانگر هویت و پیشینه تاریخی ملت و کشور ما است. لذا حفاظت از آن وظیفه ای همگانی است.
وی در تشریح عملکرد یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی پلیس پیشگیری ناجا گفت: در ۱۱ ماهه سال جاری ۳۸۶ دستگاه فلزیاب از حفاران غیرمجاز و افرادی که اقدام به تبلیغ این دستگاه در فضای مجازی می کردند کشف و ۲۱۳۸ نفر از مجرمان این عرصه دستگیر و با تشکیل۱۱۶۰ پرونده، متخلفان تحویل مراجع قضائی شدهاند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا از افزایش۱۷ درصدی کشف اشیای تاریخی خبر داد و اظهارکرد: در این بازه زمانی ۱۸ هزار و ۶۶۹ قلم شیء تاریخی کشف و ضبط شده است که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۰۳ قلم اصل و مربوط به دوره های تاریخی مختلف است.
وی رصد مستمر فضای مجازی برای فیلترینگ و برخورد با سایتهای غیرمجاز را از دیگر اقدامات یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی ارزیابی کرد و گفت: با لینک شدن این یگان به سامانه برخط فضای مجازی دادستانی کل کشور این امکان فراهم شده است که بدون نیاز به پلیس فتا و در اسرع وقت با سایتهای غیرمجاز که اقدام به خرید و فروش اموال تاریخی، تبلیغ دستگاههای فلزیاب، دفینهیابی، تشویق و ترغیب مردم به حفاری های غیر مجاز می کنند، برخورد شود.
به گزارش پایگاه خبری پلیس معصوم بیگی تعداد پیامهای واصله از طرف دوستداران میراث فرهنگی را بیش از ۲۴ هزار خبر ذکر و خاطرنشان کرد: افزایش ۲۵ درصدی همکاری مردم - که از نظر ما میراثبان افتخاری برای کشور محسوب می شوند - نشانگر اهمیت حفظ میراث گذشتگان است و امیدواریم این همکاری با پلیس پیشگیری تداوم داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات