• شنبه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99122317053
  • خبرنگار : 71589

استفاده "فیسبوک" از هوش مصنوعی برای درک ویدیوها

استفاده "فیسبوک" از هوش مصنوعی برای درک ویدیوها

پروژه یادگیری از فیلم‌ها می‌تواند منجر به توانایی بازیابی خاطرات دیجیتال ضبط شده توسط عینک واقعیت افزوده(AR) شود و فیسبوک با بهره‌گیری از آن می‌خواهد کاربردهای جدید ایجاد کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت "فیسبوک" پروژه‌ای را تحت عنوان یادگیری از ویدئوها آغاز کرده که از هوش مصنوعی برای درک و یادگیری نمایش‌های صوتی، متنی و تصویری در ویدیوهای کاربران عمومی در این شبکه اجتماعی استفاده می‌کند.

یادگیری از ویدئوها چندین هدف دارد، مانند بهبود سیستم‌های هوش مصنوعی فیسبوک که با توصیه‌های محتوای مشابه و اجرای سیاست‌های این شرکت مرتبط هستند. این پروژه در حال حاضر در مراحل ابتدایی قرار دارد، اما همین الان هم به ثمر نشسته است.

فیسبوک می‌گوید که قبلاً هم از این فناوری برای بهبود توصیه‌های محتوا در شبکه اجتماعی اینستاگرام، مانند نمایش ویدیوهای افرادی که با موسیقی مشابه می‌رقصند، استفاده کرده است. این سیستم در خطاهای تشخیص گفتار نیز نتایج بهتری را از خود نشان می‌دهد که می‌تواند زیرنویس‌های خودکار را تقویت کند و تشخیص صحبت‌های نفرت پراکنانه در ویدیوها را آسان‌تر کند.

فیسبوک می‌گوید: این پروژه به محققان هوش مصنوعی کمک خواهد کرد تا از تکیه بر داده‌های برچسب‌دار جلوگیری کنند و این بخشی از تلاش برای ساخت سیستم‌هایی است که به روشی مشابه با انسان یاد می‌گیرند.

به همین ترتیب، یادگیری از ویدئوها تجربیات کاملاً جدیدی را امکان پذیر می‌کند. این شرکت به جز ویژگی احتمالی که به هوش مصنوعی امکان می‌دهد حافظه دیجیتال، از جمله خاطراتی که توسط عینک واقعیت افزوده ضبط می‌شود، داشته باشد، در مورد موارد دیگری که می‌تواند ارائه دهد هنوز جزئیات جدیدی فاش نکرده است. به عنوان مثال می‌توان از چنین سیستمی خواست که ویدیوی هر بار که برای مادربزرگ خود آواز خوانده‌ایم را به ما نشان دهد و این سیستم می‌تواند فورا آن ویدیوها را ظاهر کند.

ضمن اینکه "فیسبوک" در حال کار بر روی ساخت عینک هوشمند مخصوص خود است.

این شرکت می‌گوید در این پروژه فیلم‌ها به صدها زبان و تقریباً از هر کشور در حال بررسی است. این جنبه از پروژه، سیستم‌های هوش مصنوعی را دقیق‌تر کرده و به آنها امکان می‌دهد با دنیای سریع ما سازگار شوند و تفاوت‌های ظریف و نشانه‌های بصری را در فرهنگ‌ها و مناطق مختلف تشخیص دهند.

فیسبوک می‌گوید که وقتی صحبت از یادگیری از ویدئوها می‌شود، حفظ حریم خصوصی کاربران را در دستور کار خود دارد.

درک آنچه در ویدیوها اتفاق می‌افتد، می‌تواند برای سیستم‌های هوش مصنوعی کاری بسیار دشوار باشد. آنها می‌توانند با موانعی از جمله سر وصدای پس‌زمینه مواجه شوند که درک گفتار و تفاوت زبان‌ها را برای آن دشوار می‌کند.

اکنون در کمتر از یک سال پس از شروع پروژه یادگیری هوش مصنوعی از ویدیوها، فیسبوک آنچه را که سیستم تاکنون یاد گرفته است، به کار می‌گیرد و آن را در مناطق مختلف استفاده می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha