• جمعه / ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99122216589
  • خبرنگار : 71474

رئیس اتاق بازرگانی ایران و امارات پاسخ داد

کدام کالای ایران در امارات بیشترین مشتری را دارد؟

کدام کالای ایران در امارات بیشترین مشتری را دارد؟

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات متحده عربی می‌گوید که در یک ساله کرونا، تنها کشوری که تجارت مشترکش با ایران را افزایش داده امارات بوده است و پیش بینی می‌شود که این روند ادامه یابد.

به گزارش ایسنا، فرشید فرزانگان با اشاره به ظرفیت گسترده بازار امارات برای صادرکنندگان ایرانی، اظهار کرد: آمارها می‌گوید که امارات متحده عربی که با احتساب مهاجران در سال ۲۰۱۹ حدود ۹.۵ میلیون نفر جمعیت داشته، به تنهایی ۱.۵ درصد از کل واردات جهان را به خود اختصاص داده و بیش از ۵۲۰۰ قلم کالا وارد کرده است. به این ترتیب این کشور با ایستادن در رتبه‌ای بالاتر از میانگین جهانی، بازاری مناسب برای صادرات کالا به شمار می‌رد.

وی ادامه داد: با وجود مشکلاتی که کرونا برای اقتصاد امارات به وجود آورد، این کشور طرح‌های انبساطی را برای باز کردن فضای اقتصاد به اجرا در آورد و نقشه جغرافیایی دوبی در سال ۲۰۳۰ را نیز رونمایی کرد و به نظر می‌رسد بستر همکاری‌های مشترک در این زمینه هموار خواهد ماند.

رییس اتاق مشترک ایران و امارات با اشاره به تنوع قابل توجه آمارهای وارداتی امارات، توضیح داد: در سال ۲۰۱۹، واردات امارات شامل ۳۰ میلیارد دلار طلا، ۱۰.۶ میلیارد دلار، الماس ۹.۵ میلیارد دلار، خودرو (موتور وسایل نقلیه و موتور سیکلت)، ۷ میلیارد دلار جواهرات، ۵.۸ میلیارد دلار روغن، هیدروکربن‌ها، ۵ میلیارد دلار هواپیما، ۴.۲ میلیارد دلار تلفن هوشمند، ۲.۳ میلیارد دلار کربوراندوم، کریولیت، آلومینیوم اکسید و آلومینیوم هیدورکسید، ۲.۲ میلیارد دلار دارو و ۲.۱ مس، ضایعاتی و آلیاژی بوده است.

فرزانگان درباره وضعیت واردات ایران از امارات متحده عربی، بیان کرد:  واردات ایران در سال ١٣٩٨ از کشور امارات معادل ۷ میلیارد دلار بوده است و صادرات آن نیز به امارات ۳.۷ میلیارد دلار را پوشش داده است. این در حالی است که سال ١٣٩٧ معادل ۵.۶ میلیارد دلار واردات ایران از امارات و ۵.۹ میلیارد دلار صادرات ایران به امارات بوده است. تجارت ایران و امارات در ۱۲ ماهه سال ١٣٩٨ به صورتی بوده است که میزان واردات از امارات ۸.۹ میلیارد دلار و صادرات ۴.۵ میلیارد دلار در مجموع تجارت ایران و امارات معادل ۱۳.۴ میلیارد دلار بوده است. امارات دومین شریک تجاری ایران پس از چین بوده است.

وی ادامه داد: صادرات ایران شامل سبزی و میوه، خشکبار، آهن شکل دهی شده، انواع ملون‌ها، هیدرو کربن‌ها و روغن‌های پالایش شده، انگور، کشمش و زعفران است. آمار صادرات کشاورزی ۵.۵ میلیارد دلار به کل کشورهای دنیاست و سهم عمده آن برای چند کشور است و امارات یکی از اصلی‌ترین این مشتری‌هاست. این در حالی است که هنوز صادرات ما به شکل سنتی انجام می‌شود و در صورت بهبود زیرساخت‌ها و کاهش هدر رفت مواد کشاورزی، می‌توان شاهد افزایش صادرات در این حوزه نیز بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۱۸:۱۶

جالب بود

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۳ ۱۲:۰۸

دلیل 1-صادر کنندگان سود مقطعی میخواهند2-صادر کنندگان علم فروش و بازاریابیشان تجربی است 3-سودبانکی خیلی بالاست توان سرمایه گذاری در صنعت بسته بندی تقریبا غیرممکن است. 4-صادرات بدون درنظر گرفتن کار رقبا انجام میشود. 5- ارزان خریدن توسط صادر کنندگان و سود خوب حتی به صورت فله ای. 6-عدم وجود قوانین صادراتی که به حفظ بازار کمک کنه. 7- بی حرمتی به برند ایرانی و...

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۴ ۱۴:۰۰

عزیز ، تمام مواردی که ذکر تقریبا" اشتباه است ! حدودا" ۴۰ یا ۵۰ سال از شرایط روز و فعلی حداقل عقب هستید ، اطلاعاتتان را به روز کنید !!!

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۱۸:۴۰

چرا صادرات هنوز هم سنتی است!

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۲ ۱۹:۰۹

عالی است سبزی هم صادرکنیم

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۳ ۰۱:۲۲

من یکی از چند صادرات کننده میوه به دبی و عمان هستم لطفا مسئولین در مورد صادرات کانتینری یا با لنج زودتر تکلیف روشن کنن من و همکاران من ارز وارد کشور میکنیم ولی متاسفانه الان دوسال هست به خاطر معلوم نبودن چگونگی صادر کردن خیلی دردسر میکشیم لطفا لطفا لطفا رسیدگی کنین تا ما هم اینقدر ضرر ندیم تو این اوضاع . تشکر

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۳ ۰۸:۲۵

همین کارا کردین که الان زعفران، پسته، گردو، بادام و.... انقدر گرونه که گیر خودمون نمیاد بخوریم، هنر کردن، چه صادراتی؟،خب اینارو که کل دنیا میخواد حتی تو تحریم،چرا پراید، شاهین، کوییک، سمند صادرات نمیشه،

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۳ ۱۳:۳۴

اینقدر صادرات ما ضعیف است که ابتدا ذکر شده سبزی و میوه و بعد یک خط در میان نام میوه ها برده می شود تا بگوییم کالای زیادی صادر می کنیم. انواع ملون و انگور و کشمش...

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۲۵ ۱۰:۵۴

آقا یه سوال امارات که ماشین های لوکس لاکچری داره که همشو از آمریکا و کشور های ارو پایی هستن به موتور سیکلت ایرا چه نیازی داره آخه یعنی ما براشون هوندا می‌فرستیم چه حرفایی میزنن مسؤلین