• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99121813739
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری خبر داد:

بهره‌برداری از سایت مدیریت پسماند شهری شهرکرد در سال ۱۴۰۰

بهره‌برداری از سایت مدیریت پسماند شهری شهرکرد در سال ۱۴۰۰

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری به صدور نخستین مجوز سایت مدیریت پسماند شهری در شهرکرد اشاره کرد و گفت: این سایت قرار است در سال آینده به بهره‌برداری برسد.

شهرام احمدی ۱۸ اسفندماه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات چهارمحال و بختیاری به چالش‌های محیط زیست استان اشاره و اظهار کرد: خشکسالی، تهدید انتقال آب خارج از تقاضا و ارزیابی‌ها، وابستگی شدید معیشتی مردم به منابع زیست‌محیطی و وجود تعداد زیاد اسلحه غیرمجاز از جمله تهدیدها علیه محیط زیست استان است.

مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مدیریت سنتی پسماندها از دیگر مشکلات است، افزود: این مدیریت تنها بر عهده محیط زیست نبوده بلکه دیگر دستگاه‌های اجرایی نیز متولی امر هستند.

وی یادآور شد: طی چند سال گذشته اقدامات شاخصی در زمینه بی‌خطر کردن پسماندهای عفونی صورت گرفته، این پسماندها با دیگر پسماندها مخلوط نمی‌شوند و شرکت خصوصی یاس‌چین مسئولیت تمامی این امر را عهده‌دار شده است.

احمدی به صدور نخستین مجوز سایت مدیریت پسماند شهری در شهرکرد اشاره و بیان کرد: این سایت قرار است در سال آینده به بهره‌برداری رسیده که مجری آن شرکت طبیعت پاک زاگرس است.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌جاری ۱۴۰۰ مورد پایش از مرکز دفن پسماند، ۲۷ مورد مکان‌یابی دفن زباله، ۱۹۴ اخطار با ارجاع ۱۵ مورد به دادگاه و پیگیری قضایی ۹۸ مورد در حوزه دفن پسماند در استان صورت گرفته است.

 مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای تالاب چغاخور کارگروهی به‌نام مدیریت جامع زیست‌بوم درنظر گرفته شده است، اظهار کرد: این امر به‌منظور حفظ محیط زیست و معیشت مردم صورت گرفته است، به‌علاوه برای زیستگاه بکر چغاخور تجهیزات سیستم‌های حفاظتی و دوربین‌های مداربسته تعبیه شده است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از تالاب‌ها در کشور احیا شده‌اند، گفت: تالاب گندمان استان نیز به‌صورت ۱۰۰ درصد احیا شده که منشا امید است، لازم به ذکر است که این تالاب جزو ۱۰ تالاب برتر پرنده‌نگری در سطح کشور به‌حساب می‌آید.

احمدی بیان کرد: در سال‌جاری ۳۲۳ فقره پرونده تخلف زیست‌محیطی در بخش‌های مختلف تشکیل شده که از میان این تعداد پرونده، ۴۷۷ نفر متخلف به مراجع قضایی استان ارجاع داده شده‌اند.

مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در سال ۹۸، ۳۰ پرنده جدید در چهارمحال و بختیاری شناسایی و ثبت شده است، یادآور شد: این مسئله نشان‌دهنده این است که زیستگاه‌های استان مکان مناسبی برای سکونت پرندگان هستند.

وی به صدور مجوزهای زیست‌محیطی اشاره و تصریح کرد: هر واحد خدماتی باید بر اساس ماده ۱۱ قانون اساسی مجوز محیط زیستی بگیرد، گفتنی است طی ۱۱ ماه امسال، بیش از ۲۰۰۰ مجوز زیست‌محیطی صادر، ۲۷۴۶ مورد پایش مراکز خدماتی، صنعتی و تولیدی و ۹۹ مورد اخطار در این حوزه صورت گرفته است.

احمدی با بیان اینکه در سال‌جاری کمترین آتش‌سوزی در عرصه‌های تحت حفاظت محیط زیست استان نسبت به ۱۰ سال گذشته در استان رخ داده است، اضافه کرد: این مهم به همت مردم و جوامع محلی محقق شده و شناسایی نقاط حساس آتش‌سوزی استان نیز صورت گرفته است.

مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری در ادامه گفت: دشت‌های شهرکرد، خانمیرزا و بروجن قابلیت تبدیل شدن به کانون‌های گردوغبار را در استان دارند.

 وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری از لحاظ ارزش‌های زیست محیطی جزو استان‌های توانمند کشور است، ادامه داد: بیش از ۱۴۰۰ گونه گیاهی و بیش از ۴۱۲ گونه جانوری در استان شناسایی شده است.

احمدی با بیان اینکه بیش از ۳۱۰ هزار هکتار از چهارمحال و بختیاری را جنگل‌های بلوط تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: هرچه تنوع زیستی بالاتر باشد، زیرساخت‌های سلامتی، کشاورزی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی تقویت‌تر می‌شود.

انتهای پیام

ا

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha