• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99121813560
  • خبرنگار : 71480

محمد سالاری:

معرفی کاندیداها باید گفتمان محور باشد نه شخص محور

معرفی کاندیداها باید گفتمان محور باشد نه شخص محور

رئیس شورای مرکزی حزب همبستگی ایران اسلامی با اشاره به ضرورت ارتقای نقش احزاب در فرآیند انتخابات و همچنین اداره کشور گفت: تا زمانی که ساختار سیاسی کشور تمایلی به حرکت به سمت نظام حزبی نداشته باشد، نمی توان نسبت به شفافیت و پاسخگویی مسئولان در خصوص عملکردها و تحقق وعده های آنان به مردم چندان امیدوار بود.

به گزارش ایسنا، محمد سالاری با بیان این مطلب،  افزود: این نقص بزرگ و دور بودن از نظام حزبی، نباید جریانات اصلی کشور در عرصه سیاسی را به سمت بی توجهی نسبت به ارائه گفتمان و رویکردهایی که برپایه آن نامزدهای انتخاباتی خود را به مردم معرفی میکنند، سوق دهد.
عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، برگزاری انتخابات شخص محور را آسیبی جدی برای کشور دانست و اظهارکرد: وقتی محبوبیت و مقبولیت اجتماعی اشخاص و میزان رای آوری آنان، اصلیترین ملاک گرایش گروههای سیاسی برای معرفی کاندیداهای انتخاباتی می شود، نمیتوان انتظار شفافیت و پاسخگویی از پیروز انتخابات و ایستادگی بر اصول و مواضع وعده داده شده را داشت.
سالاری در توضیح این امر گفت: برای مثال اصلاح طلبان با توجه به شرایط دهه هفتاد، پیشرفت کشور را در تقویت دموکراسی و نهادهای مدنی جستجو کردند و دولت اصلاحات با تکیه بر گفتمان توسعه پایدار با اولویت توسعه سیاسی شکل گرفت و تمام تلاش خود را نیز معطوف به اهداف و برنامه هایی کرد که در مقابل رای حامیان خود نسبت به اجرای آن متعهد شده بود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: به جرات می توان گفت که دولت اصلاحات علیرغم همه محدودیت ها تنها دولتی بود که به دلیل تمرکز بر برنامه ها و رویکردهای مدون و بدون عقب نشینی از مواضع خود، توانست در همه عرصه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و تعامل با جامعه جهانی به موفقیت های قابل توجهی دست یابد.
وی خاطر نشان کرد: پس از دوران هشت ساله اصلاحات، شاهد بودیم که به جای گفتمان، افراد و امکان رای آوری آنان ملاک حمایت و معرفی از سوی جریانات سیاسی قرار گرفت و همین امر نیز سبب شد تا هم در دولت نهم و دهم و هم در دوران دولت تدبیر و امید شاهد فاصله گرفتن روسای جمهور از گفتمان و توقعات جریانات حامی آنان باشیم.
سالاری با اشاره به اینکه گروه های سیاسی باید قبل از معرفی نامزدها ، برنامه های خود برای اداره کشور را به مردم ارائه دهند، افزود: معرفی کاندیداها به مردم باید ذیل گفتمان یک جریان سیاسی صورت بگیرد تا مردم بتوانند هم انتخاب درست تری داشته باشند و هم اینکه قادر باشند از جریانات حامی منتخبان خود در خصوص عمل به وعده ها مطالبه گری کنند.
وی با اشاره به گمانه زنی های اخیر در خصوص نامزدهای انتخابات 1400 از سوی اصلاح طلبان و اصولگرایان گفت: شناخت مردم نسبت به تفکرات جریانات سیاسی کشور، کلی و نشات گرفته از عملکرد گذشته آنان است در حالی که اداره کشور در شرایط کنونی هیچ شباهتی به سال های قبل ندارد و سیاست های گذشته پاسخگوی نیازهای فعلی جامعه نخواهد بود و همین امر نیاز به برگزاری انتخاباتی گفتمان محور را بیش از پیش ضروری می نماید.
سالاری در پایان، احزاب و شخصیت های اصلاح طلب را به جای گمانه زنی در مورد اشخاص، به ارائه رویکردها و برنامه های جریان اصلاحات برای اداره کشور و تبیین راهکارهای برون رفت از مشکلات کنونی فراخواند و اظهار داشت: فرصت باقی مانده تا معرفی کاندیدای نهایی اصلاح طلبان، باید معطوف به تشریح گفتمان این جریان سیاسی برای بهبود شرایط نامطلوب کنونی شود تا مردم در فرآیند تبلیغات انتخابات و فضاسازی های جریان رقیب، در مقابل برخی رفتارهای عوامگرایانه و شعارهای پوپولیستی دچار تردید نشوند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha