سید مهرسروش در گفت و گو با ایسنا، در باره برنامه های اورژانس تهران در خصوص کاهش صدمات چهارشنبه سوزی آخر سال اظهار کرد: از حدود دو ماه پیش با دستور دکتر صابریان، رییس مرکز اورژانس تهران یکسری اقدامات مرتبط با چهارشنبه آخر سال آغاز شد.
وی ادامه داد: ٣٩ درصد از مصدومان سال گذشته در میانگین سنی ۶ تا ١٨ سال بودند و با توجه به اینکه کلاس های درسی این افراد به صورت مجازی برگزار می شود، طی هماهنگی با آموزش و پرورش شهر تهران و شهرستان های تهران، محتوای آموزشی، بنر و... را برای بارگزاری در سامانه های شاد فرستادیم.
وی افزود: برای مساجد، شهرداری ها و ارگان های مختلف نیز محتوای تولید شده فرستاده شد که در سامانه های مجازی نیز بارگزاری شود.
سخنگوی کمیته چهارشنبه آخر سال گفت: بیش از ١ میلیون و ۵٠٠ هزار نفر از موارد بارگزاری شده، چه در سامانه شاد و چه در سامانه های دیگر دیدن کردند و امیدوارم تاثیر گذار بوده باشد و شاهد کاهش مصدومان چهارشنبه سوری آخر سال باشیم.
مهرسروش افزود: به نسبت سال های گذشته که در سال ٩۵ در سطح حدود ۴۰۰۰ مصدوم داشتیم آمارها کاهش یافته است و سال ٩٧ نیز آمار پایین آمد و حدودا نصف شد. البته با وجود اینکه سال گذشته به خاطر مبحث کرونا آمار مصدومان کاهش یافت، اما متاسفانه آمار نقص عضو و فوتی ها نسبت به سال ۹۷ افزایش یافته بود.
وی ادامه داد: از ابتدای اسفند در تهران هفت ماموریت مرتبط با چهارشنبه آخر سال داشتیم که حدودا ١١ نفر طی آن مصدوم شدند. از این تعداد ٩ نفر به بیمارستان منتقل شدند و دو نفر در محل درمان شدند. همه این ١١ نفر مرد بودند و بیشتر این افراد دچار تروما یا سوختگی شدند.
انتهای پیام
نظرات