به گزارش ایسنا، دکتر غلامحسین رحیمی؛ معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در نشست شورای مدیریت آموزش عالی استان چهار محال و بختیاری شرکت کرد.
در این نشست دکتررحیمی با اشاره به طرح تقسیمبندی مناطق ۱۰ گانه از سوی وزارت علوم، در راستای مدیریت منطقهای به مناطق اظهار کرد: مقرر شد در هر استان شورای مدیریت آموزش عالی استان تشکیل شود که ریاست آن نیز بر عهده رئیس دانشگاه معین استان است و روسای دانشگاههای دولتی منطقه، رئیس دانشگاه پیام نور، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای، رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان و نماینده مؤسسات غیردولتی و غیرانتفاعی دیگر اعضای آن هستند و میتوان روسای دانشگاههای فرهنگیان و علوم پزشکی را نیز به جلسات شورا دعوت کرد.
وی افزود: دبیرخانه شورا در دانشگاه مادر تشکیل میشود و کارگروههای مورد نیاز را میتوان در دانشگاههای دیگراستان تشکیل داد.
رحیمی تأکید کرد: میخواهیم آموزش عالی با قدرت بیشتری در استانها فعالیت داشته باشد؛ آموزش عالی باید در هر استان یک نماینده و به نوعی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری داشته باشد و بتواند در توسعه فناوری استانها مؤثر باشند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به تدوین برنامه طرح آمایش آموزش عالی تأکید کرد: تا زمانی که این سند، همراه با شرح وظایف و اختیارات آن به دانشگاهها ابلاغ نشود نمیتوان درباره مدیریت و اجرای آن در بعد استانی تصمیمگیری کرد.
وی همچنین مهم ترین وظیفه شورای مدیریت آموزش عالی را نوعی ایجاد هماهنگی در آموزش عالی استان، ارتقای کیفیت آموزش عالی، کمک به برنامهریزی ماموریتگرا کردن دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پایش سلامت اخلاقی محیط های علمی و ایجاد کار گروه مهارت آموزی در دانشگاه ها با کمک موسساتی که در حوزه مهارتی کار میکنند، عنوان کرد.
دکتر سعید کریمی رئیس دانشگاه شهرکرد نیز در این نشست به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در استان در راستای اجرای آیین نامه مدیریت استانی موسسات آموزش عالی پرداخت.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در پایان نشست، روسای دانشگاه های استان چهارمحال و بختیاری نظرات و پیشنهادات خود را به معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ارائه کردند.
همچنین دکتر غلامحسین رحیمی ، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از شناور «کاوشگر خلیج فارس» پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی بازدید کرد و گفت: کاوشگر خلیج فارس ظرفیت مناسبی را برای موسسات پژوهشی و دانشگاه های کشور که در زمینه علوم دریایی و اقیانوسی و دریایی فعالیت می کنند ایجاد کرده است.
رحیمی افزود: باید با برنامه ریزی مناسب و استفاده از منابع مشترک پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و دانشگاه های ساحلی جنوب، گشتهای مشترک تحقیقاتی را پایه ریزی کرد تا اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بتوانند از این ظرفیت در راستای توسعه علوم دریایی کشور استفاده کنند.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در این برنامه که با حضور دکترعلی اکبر شیخی فینی، رئیس دانشگاه هرمزگان، دکترمحمد شریف رنجبر رئیس پارک زیست فناوری خلیج فارس (قشم)، دکتربهروز ابطحی رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و همچنین جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه هرمزگان انجام شد، دکتر رحیمی از بخشها و امکانات مختلف کاوشگر و ظرفیت تحقیقاتی آن بازدید کرد.
انتهای پیام
نظرات