• شنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99121612014
  • خبرنگار : 71516

هم‌زمان با انتقال تجهیزات به شرق سوریه

آمریکا سامانه دفاعی در میدان نفتی العمر در دیرالزور مستقر کرد

آمریکا سامانه دفاعی در میدان نفتی العمر در دیرالزور مستقر کرد

منابع از انتقال تجهیزات نظامی آمریکا به حومه شرقی دیرالزور و آغاز استقرار سامانه دفاعی در میدان نفتی العمر دیرالزور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن، منابع نظامی اعلام کردند، ارتش آمریکا استقرار سامانه دفاعی در میدان نفتی العمر در حومه شرقی دیرالزور را آغاز کرد که شامل سامانه‌های دفاعی برای پهپادها و موشک‌های زمین به زمین است و قرار است این سامانه‌ها در تمام پایگاه‌های ائتلاف بین‌المللی به سرکردگی آمریکا در شهرهای رقه، دیرالزور و حسکه مستقر شوند.

همچنین آمریکا کاروانی را از اقلیم کردستان عراق وارد سوریه کرد که شامل ۳۵ کامیون حامل تجهیزات نظامی و لجستیکی بود.

این تجهیزات به پایگاه ائتلاف آمریکا در روستای تل بیدر در حومه شمالی حسکه و پایگاه نفتی رمیلان در حومه قامشلی منتقل شد.

این پانزدهمین کاروان ائتلاف آمریکا است که از آغاز سال میلادی جاری وارد خاک سوریه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha