• چهارشنبه / ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۲۰:۲۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99121310290
  • خبرنگار : 71145

تاکید وزیر خارجه قطر بر بازگشت به روابط "مستحکم" با مصر

تاکید وزیر خارجه قطر بر بازگشت به روابط "مستحکم" با مصر

بعد از سه سال و نیم قطعی روابط وزیر خارجه قطر تاکید کرد، دوحه و قاهره اصرار به بازگشت روابط دوجانبه به صورت قوی و مستحکم کما فی السابق دارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، محمد عبدالرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر تصریح کرد، قطر مخالف مداخله در امورش است اما هر دولتی حق دارد حاکمیت و امنیتش را حفظ کند.

او که در راس هیئت کشورش در صد و پنجاه و پنجمین دوره نشست شورای اتحادیه عرب شرکت کرده، در حاشیه این نشست با سامح شکری، وزیر خارجه مصر دیدار کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه مصر، دو وزیر روابط دوجانبه دو کشور و مسیر تلاش مشترک عربی و راه‌های تقویت آن در مرحله آینده را بررسی کردند.

این دیدار اولین نشست بعد قطعی روابط از سال ۲۰۱۷ به دلیل اتهام زنی به دوحه در زمینه حمایت از تروریسم و مداخله در امور کشورهای دیگر است؛ اتهاماتی که قطر همواره آنها را رد می‌کرد.
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha