• جمعه / ۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99120805423
  • خبرنگار : 90069

نگرانی از بروز گونه‌های جدید ویروس کرونا در نیویورک و کالیفرنیا

نگرانی از بروز گونه‌های جدید ویروس کرونا در نیویورک و کالیفرنیا

مطالعات جدید نشان می دهد که گونه‌های جدید جهش‌یافته ویروس کرونا در ایالت‌های آمریکا در حال شیوع است.

به گزارش ایسنا، کارشناسان می گویند: این گونه‌ها قدرت سرایت بیشتری دارند و نسبت به ویروس اولیه کرونا تهاجمی‌تر عمل می‌کنند.

کارشناسان در رسانه‌های مختلف به گسترش گونه‌های جدید جهش‌یافته ویروس کرونا در سراسر ایالات متحده آمریکا اشاره کرده‌اند.

در نیویورک گونه‌ای با نام B.1.526 در حال گسترش است که در نمونه‌برداری‌های ماه نوامبر برای اولین بار آن را تشخیص داده‌اند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، تا اواسط ماه فوریه این گونه ویروس کرونا یک چهارم تمام زنجیره نمونه‌ها را در بر می‌گیرد که در بانک داده‌ها ذخیره شده‌اند. این داده‌ها در اختیار پژوهشگران برای تحقیقات بیشتر گذاشته شده است.

دو گروه تحقیقاتی از انستیتوی تکنولوژی کالیفرنیا و دانشگاه کلمبیا، نتایج تحقیقات خود درباره گونه‌های جدید را آماده کرده‌اند که البته هنوز در یک نشریه تخصصی علمی منتشر نشده و از سوی دیگر پژوهشگران مورد ارزیابی قرار نگرفته است.

نوسن‌تسوایگ، کارشناس ایمنی‌شناسی از دانشگاه راکفلر در گفت‌وگو با نیویورک تایمز، ابراز نگرانی کرده که گونه جدید ممکن است از تأثیر واکسن‌ها بکاهد و انسان‌هایی را بیمار سازد که یک دوره بیماری کرونا را پشت سر گذاشته‌اند.

آیا خطر مرگ بیشتر بر اثر گونه کالیفرنیایی ویروس وجود دارد؟

به گزارش دویچه وله، گونه ویروسی B.1.427 یا B.1.429 که بیشتر در کالیفرنیا خود را نشان داده است، به نظر می‌آید که نه تنها قدرت سرایت بیشتری نسبت به نوع اولیه ویروس کرونا دارد، بلکه تهاجمی‌تر نیز هست.

نتایج یک پژوهش دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو نشان داده که برای مقابله با این گونه ویروسی، احتمال اینکه روند درمان باید در بخش مراقبت‌های ویژه صورت گیرد، بیش از پنج برابر نوع ویروس اولیه است. احتمال مرگ نیز در مقایسه ۱۱ برابر بیشتر است.

یکی از کارشناسان این پژوهش به روزنامه "لس‌آنجلس تایمز" گفته است، این گونه ویروسی تا پایان ماه جاری (فوریه) به احتمال زیاد عامل ۹۰ درصد تمام ابتلاها در ایالت کالیفرنیا خواهد بود. این گونه ویروسی خود را در دیگر ایالت‌های آمریکا و دیگر کشورها نیز نشان داده است.

این کارشناس نیز احتمال می‌دهد که واکسن‌ها در مقابله با این گونه ویروسی ضعیف‌تر عمل کنند تا دیگر گونه‌ها.

به رغم این ادعاها برخی از متخصصان و پژوهشگران که در روند پژوهش شرکت داشته‌اند در یکی از گزارش‌های مجله تخصصی "ساینس" به نارسایی‌های نتایج مطالعات سانفرانسیسکو اشاره می‌کنند. آنها می‌گویند که این مطالعه متکی بر داده‌های نسبتا محدود صورت گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha