• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99120604311
  • خبرنگار : 71516

در پاسخ به درخواست اتیوپی برای مذاکره

سودان: تصمیم استقرار نیرو در مرزها نهایی است، صرف نظر نمی کنیم

سودان: تصمیم استقرار نیرو در مرزها نهایی است، صرف نظر نمی کنیم

وزارت خارجه سودان اعلام کرد، تصمیم این کشور درباره استقرار نیروهایش در منطقه الفشقه در مرز با اتیوپی یک تصمیم نهایی است و از آن صرف نظر نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه سودان در توضیحی به شبکه العربیه اعلام کرد: استقرار نیروهای ارتش در منطقه مرزی الفشقه یک تصمیم نهایی است که از آن صرف نظر نخواهد شد. اتیوپی اگر معتقد است که حقی درباره این منطقه دارد باید از طریق قانون وارد شود.

در  بیانیه وزارت خارجه سودان آمده است: هیچ صحبتی درباره میانجیگری با اتیوپی درباره مرزها در این مرحله وجود ندارد. آدیس آبابا به خاک سودان چشم طمع دارد.

دینا مفتی، سخنگوی رسمی وزارت خارجه اتیوپی در کنفرانس هفتگی گفت: موضع ما درباره بحران مرزی با سودان واضح و تغییرناپذیر است. موضع ما بازگشت ارتش سودان به مقرهای خود قبل از ششم نوامبر ۲۰۲۰ و بعد از آن نشستن بر سر میز مذاکره است.

این مسئول اتیوپیایی از سودان خواست بر سر میز مذاکرات بنشیند و اختلافات را دوستانه حل کند.

وی گفت که کشورش تمایلی به ورود به جنگ با خارطوم ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه اتیوپی گفت: ما همچنان معتقدیم که طرف سومی وجود دارد که به نزاع دامن می‌زند و ارتش سودان را وارد درگیری و اختلاف با اتیوپی می‌کند.

 مفتی گفت: بهره‌برداری سودان از مشغول بودن اتیوپی به عملیات اجرای قانون در تیگرای و نقض‌های مرزی نشان می‌دهد که طرف سومی وجود دارد که می‌خواهد وارد نزاع با اتیوپی برای اجرای دستورکارهای خودش شود.

اتیوپی جمعه به سودان درباره "اشتباه بزرگ" هشدار داد و خواهان کنار گذاشتن درگیری‌ها و حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران شد. وزارت خارجه سودان در مقابل در بیانیه‌ای اعلام کرد، بیانیه تأسف‌بار اتیوپی به تاریخ روابط اتیوپی با سودان خیانت می‌کند. اتیوپی باید از ادعاهای واهی دست بردارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha