"سیدمهدی طبیب زاده" رییس اتاق بازرگانی استان کرمان در این مراسم در کرمان اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در استان کرمان از متوسط کشور پایین تر است و شهر کرمان نیز از متوسط استان کمتر است.
وی افزود: در راستای ایفای مسئولیت های اتاق بازرگانی قرار است با کمک فعالان اقتصادی 100 مدرسه با 720 کلاس در استان احداث کنیم و 20 مدرسه دیگر توسط موسسه خیریه مهر گیتی احداث و در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.
طبیب زاده خواستار توجه ویژه به استان ها در سرانه فضای آموزشی به جای سطح زیربنای مدارس شد و گفت: درخواست داریم تسهیلات مالیاتی برای خیران مدرسه ساز برای تشویق بیشتر در نظر گرفته شود و به دلیل اینکه این مدارس به صورت مشارکتی ساخته می شود، در پرداخت سهم دولت تسریع صورت بگیرد.
وی با اشاره به تکمیل مدارس نیمه تمام بیان کرد: در دهه فجر یک هنرستان در شهرستان بافت بهره برداری کردیم که 17 سال معطل مانده بود.
طبیب زاده افزود: موسسه خیریه مهر گیتی تاکنون 400 مدرسه در کشور ساخته است که با همکاری و همراهی مسئولان، مدارس بیشتری می سازند.
به گزارش ایسنا، دکتر"علی زینی وند" استاندار کرمان نیز در این مراسم با تشکر از مشارکت خیران مدرسه ساز اظهار کرد: رتبه استان کرمان در جذب منابع خیّران مدرسه ساز قابل دفاع است و در طول چند سال گذشته از رقم کمتر از 5 میلیارد تومان در سال 92 به 220 میلیارد تومان مشارکت خیران در سال جاری رسیده ایم.
وی با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی در استان کرمان ارتقاء یافته و بسیاری از کلاس ها استانداردسازی شده، افزود: در سال 92 اعتبار دولتی نوسازی مدارس استان کرمان 50 میلیارد تومان بود که اکنون کمک خیران از اعتبارات دولتی پیشی گرفته و امسال 210 میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس استان کرمان اختصاص داده شد.
زینی وند تصریح کرد: سرانه فضای آموزشی استان کرمان متناسب با متوسط کشوری اما نامتوازن است؛ در شهر کرمان و سایر مناطق استان سرانه فضای آموزشی از متوسط کشور بسیار پایین تر است و در برخی مناطق مدارس کپری و بخاری نفتی داریم و تقاضا داریم خیران به مشارکت خود در امر مدرسه سازی ادامه بدهند تا بتوانیم فضای امن و با کیفیتی برای آموزش فرزندانمان فراهم کنیم.
انتهای پیام
نظرات